|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jezna , besssnnnaa
31.7.2005 22:59:44   
Nataša R.
Danes na večer se je moj dragi odločil da se gre vozit z motorjem. In jaz ok pojdi. Ko je mimo pol ure on kliče pridi me iskat sem padel z motorjem. In potem grem malega dam v avto in greva. Prideva na pol poti in vidim njega kako se pelje nasproti naju. Nato obrne in seveda nazaj domov zraven je šla tudi njegova sestra ki je bila v tistem trenutku pri nas. Ko pridemo domov vidi da ima potolčeno celo koleno in to tisto katerega je imel nekaj časa nazaj vso opečeno, Komolc in spodnji del roke. Nato sem ga prvo vprašala če je še kaj hujši. Ko je rekel da ne se iz mene vlil plaz besa:hudicek:. Jezna zaradi motorja, njega najbolj pa to da te prvo kliče potem pa se ti smeji :)ko se pelje mimo. Tudi njegova sestra mu je povedala svoje. Ampak pri nas to ne pomaga. Na motorje je neumen on in seveda tamali ki ne more dneve da se ne pelje . Pa tudi če je na akumulator. Nevem mogoče pretiravam ampak se bojim da naslednjič nebo kaj hujšega.:zmeden2:

No morala sem si olajšati dušo.

LP

Nataša:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Jezna , besssnnnaa
31.7.2005 23:01:32   
Anonimen
Te razumem v dno duše. Pri nas je podobno.

(odgovor članu Nataša R.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Jezna , besssnnnaa
1.8.2005 6:44:50   
Lunca1
Meni se tudi motorji zdijo nevarni, pa še tako glasni so, če jih vsaj ne bi imeli sfriziranih. Potem se ti pa mimo vozka pripelje, pa fino gas privije.:grrr: Da ja poka in seveda zbudi Pino.:((

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Jezna , besssnnnaa
1.8.2005 10:11:08   
zoya_
jaz ne razumem, kako imajo ljudje jajca, da se na motorju vozijo brez zaščitnega kombinezona... ma se ne vsedem na motor, pa če mi daš ne vem kaj, ker ko padeš, se samo olupiš na asfaltu .... :zmeden2:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Jezna , besssnnnaa
1.8.2005 10:22:38   
Anonimen
Moj se je vrsto let vozil z motorjem, parkrat je tudi telebnu, na srečo mu ni bilo nikoli nič in to je bilo še preden je spoznal mene. Potem sva se midva vozila skupaj kakšno leto, dokler ga ni enkrat revma (pa je imel popolno opremo) v kolenih enkrat ponoči tako prijela, da je bil čisto aut. Potem je motor v roku enega meseca prodal. Sem mu pa že povedala, da najinim otrokom nikoli ne bova povedala, da je imel motor niti jim ga ne bova dovolila imeti. To pa zato, ker sem se v tistem letu naučila, da vozniki v avtih motorista pogosto ne opazijo ali slabo precenijo njegovo hitrost in ga izsilijo.

Mu pa nikoli ne bi stila se vozit z motorjem, če bi imela otroka. :grrr::grrr: Bi me pobralo od skrbi. Si povsem upravičeno jezna.

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Jezna , besssnnnaa
1.8.2005 13:09:27   
malika
pri naši hiši so tudi motorji, ampak hvalabogu tudi pamet v glavi, kaj je vožnje tiče.

Trkam!!!!!!!

Ti mu pa kar posveti malo, dedcu

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Jezna , besssnnnaa
1.8.2005 14:43:36   
Nataša R.
Naš pa je rekel da gre samo do prijatelja in do sedaj še ni padel z motorjem. Vsakič je enkrat prvič. Potem pa še reče hvala bogo da motorju ni nič. Pa da bi ga......:grrr::grrr::grrr:

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?