blaža -> RE: AngelCare - res nujen ali le paranoja? (8.10.2010 10:21:11)
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva1 Mi ga imamo-zakaj , ker je od kolegice tamala nehala dihati(in jo je HB našla zadnjo minuto, mala bila že vsa plava), ker je od sodelavke otrok umrl(diagnoza-smrt v zibki)...zgolj zato, za vsak slučaj, itak pa nitok drag da si ga nebi mogla privoščiti! Sicer pa ja blaža-mene je tut to pri baby fonu motl, da sem skoz slišala..sedaj pri AC pa se samo vžge, ko otrok doseče neko glasnost pa še to z nekaj sekundnim zanikom(3 sekunde)..tako da se ne užge za vsak obrat,pa vsak krih, za vsako stokanje.. ja sej moj mož me sprašuje, do kdaj ga mislim met vklopljenega. Po mojem tam nekje dokler ta mali ne bo mel ene 4 leta. Pol ga pa dam proč. kot sem že napisala mamo spalnico kr daleč od otroške sobe, in otroka ne slišim, če kličeta. ta mali pa ne vstane sam iz postelje, da bi prišel do nas, čeprav bi ga lahko to naučila, ( 2,5 let), ampak ne želim, da mu ne preide v navado, pa bo za vsak drekec pekec prilezu k nama v posteljo. Sedaj je namreč ful priden in mu vstanemo, če je potreba. No itak ponoči lepo spi. Se je pa zgodilo pri ta starejšemu, d je ponoči bruhal in naprej spal v bruhanju. ker sem slišala čudne zvoke, sem ga šla pogledat in vidla, da je kr naprej recež spal na hudo pobruhanem povštru. Če ga na baby fonu ne bi slišala, bi najbrž tako spal do jutra.[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|