po pljučnici (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

majra -> po pljučnici (8.10.2010 7:56:41)

Kdaj grem lahko z enoletnico ven po pljučnici? Na srečo smo ugotovili v začetni fazi, tako da ni bilo večjih težav. Vročine nima več, na antibiotikih smo pa še najmanj do ponedeljka, ko gremo na pregled.

mateyka -> RE: po pljučnici (8.10.2010 8:15:02)

afaik, jaz samo vem, da se ne sme naprezat še nekaj časa (vsaj 3 mesece) po pljučnici in ne sme se spotit.

kristinaj -> RE: po pljučnici (8.10.2010 9:14:52)

mi smo imeli atipično pljučnico in mononukleozo, ugotovili so šele 10 dan vročine, tudi v bolnici smo bili. začelo se je 17.8. ... cel sept je bila še doma, v pon je šla v vrtec.

dr je rekla, da ne sme kolesarit in tekat zato je bila menda tudi doma. na zadnji kontroli ko je dala kri, je namreč tudi slabokrva zaradi pomanjkanja železa, je dr. rekla da lahko kolesari in teka....

ne razumem predhodnice, da se ne sme tri mesce spotit, če pa lahko teka in kolesari in lahko gre v vrtec????!!! potemtakem bi morala biti še 3m doma??? kaj pa če je nimaš kam dati???

kristinaj -> RE: po pljučnici (8.10.2010 9:16:30)

aja.. še to.. danes sem šla k p po bolniško za malega in je vprašala kako je, pa sem ji rekla, da hodi k telovadbi in tam norijo pa ni nič komentirala da ne sme....

Stran: [1]