|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   po pljučnici
8.10.2010 7:56:41   
majra
Kdaj grem lahko z enoletnico ven po pljučnici? Na srečo smo ugotovili v začetni fazi, tako da ni bilo večjih težav. Vročine nima več, na antibiotikih smo pa še najmanj do ponedeljka, ko gremo na pregled.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: po pljučnici
8.10.2010 8:15:02   
mateyka
afaik, jaz samo vem, da se ne sme naprezat še nekaj časa (vsaj 3 mesece) po pljučnici in ne sme se spotit.

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.10.2010 9:14:52   
kristinaj
mi smo imeli atipično pljučnico in mononukleozo, ugotovili so šele 10 dan vročine, tudi v bolnici smo bili. začelo se je 17.8. ... cel sept je bila še doma, v pon je šla v vrtec.

dr je rekla, da ne sme kolesarit in tekat zato je bila menda tudi doma. na zadnji kontroli ko je dala kri, je namreč tudi slabokrva zaradi pomanjkanja železa, je dr. rekla da lahko kolesari in teka....

ne razumem predhodnice, da se ne sme tri mesce spotit, če pa lahko teka in kolesari in lahko gre v vrtec????!!! potemtakem bi morala biti še 3m doma??? kaj pa če je nimaš kam dati???

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.10.2010 9:16:30   
kristinaj
aja.. še to.. danes sem šla k p po bolniško za malega in je vprašala kako je, pa sem ji rekla, da hodi k telovadbi in tam norijo pa ni nič komentirala da ne sme....

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Čarobna zimska pustolovščina za najmlajše ...
Decembra v Kinodvor prihaja očarljiv animirani film Zimske prigode iz živalskega sveta. Pet poetičnih pravljic za otroke...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?