Zamima -> sladkorna bolezen (7.10.2010 14:36:34)
|
danes sem doživela šok, kot že dolgo ne,... tamala je včeraj imela vročino in zaradi tega sva šli danes do njene pediatrinje.... ko sem ji omenila, da je otrok ponoči hotel piti na dve uri (ampak to je bil požirek ali pa dva) jo je takoj dala na pregled urina in krvi.... Izvidi so pokazali katstrofalne vrednosti [sm=smiley13.gif] sladkor v krvi 13, neke zadeve v urinu (tudi baje sladkor - kjer bi morala biti vrednost 0 je imela 5 ) [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] jutri imava sicer ponovno laboratorij, ker danes ni bila tešča poleg tega si je gospodična privoščila še nekaj haribo bonbončkov [sm=smiley24.gif], pa tudi Calpol sirup je precej sladek....ne vem, nisem več pametna, vseeno upam na nek čudež za jutri, da bodo izvidi v mejah normale, ko morava iti na tešče še enkrat ponoviti vse preiskave... [sm=smiley13.gif] Zanimajo me pa kake izkušnje mamic, katerim otrok so potrdili sladkorno bolezen... vem, da vrjetno ni najhujša stvar na tem svetu živeti s sladkorno boleznijo, ampak vseeno, trenutno sem vsa iz sebe [sm=smiley19.gif] izkušnje, predlogi, karkoli bi mi zelo prav prišlo... v kolikor bodo jutri rezultati drugačni, bom zelo hvaležna nekomu tam nekje [sm=smiley19.gif]
|
|
|
|