|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Večerno uspavanje
1.8.2005 14:01:59   
rainbow
Kaj še lahko jaz svoj piskerček pristavim, špelina??

Tudi jaz sem pri svoji prvi :duda: mislila, kako je razvajena, ker joče v postelji zvečer in podobne bedastoče, da moram to napisat, pa še marsikaj, pa veš kaj? sem bila jaz bedasta, ker nisem vedela dovolj o dojenčkih, ker sem poslušala npr mojo mamo, ki me je kot malo pač pustila jokati, ker so takrat pač tako delali z otroci, ker so bili takrat drugi časi, so morale mamice hitro delat... in sem se samo sekirala, češ kaki je moj otrok in je res bila mala bolj jokava in sitnobna, ker sem jaz bila tečna kot :hudicek:
zdaj pri drugi :duda: pa sem se odločila, da jo prve 3 mesece nosim, cartam, itd koliko bo le hotela, pa čeprav je tudi težka in sem bila včasih resnično že fejst utrujena, ampak sem vzdržala.
In zdaj, ko je stara 4,5meseca, ji j že uspelo zaspati sami v postelji in sem bila ful ponosna, ker tega se mora otrok naučit. včasih ne uspe, ampak vedno se ravnam po njej in je ne dam v posteljo, ko še ni zaspana, ne držim se neke ure, saj ti tudi ne greš spat, ko nisi zaspana; če je v postelji tečna ali joka, jo vzamem ven, pocartam, podojim, kakrkoli pač in spet probam dat noter, včasih uspe hitro , včasih se ponovi, ampak bo že.

Tako postopanje tudi tebi svetujem, pa se bo počasi :duda:naučil da je v postelji zaspat ok, da si ti tam, ko mu je hudo, in boš videla, da bo uspelo; priporočam knjigo Otroško spanje-brez joka v sanje (upam,da sem prav napisala naslov) od Elizabeth Pantley.

lp:rozica:

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 26
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?