|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sem noseča?
7.10.2010 12:12:23   
vesna_b
no, potem bo pa ravno prav, boš v osmem tednu

ja, jaz folno jem, sam moram priznat, da včasih tudi pozabim... user posted image  
je pa priporočljivo, ja

(odgovor članu srcica22)
Neposredna povezava do sporočila: 26
7.10.2010 12:27:57   
mića
user posted image user posted image user posted image user posted image cestitamouser posted image user posted image user posted image
ti kar jej folno kislino in pridi k nam na forum junijke te ze čakamo saj to je to

(odgovor članu srcica22)
Neposredna povezava do sporočila: 27
7.10.2010 12:31:25   
srcica22
vesna _ b kdaj pa imaš ti rok ?? upam da bo moja nosečnost lepo potekala..

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 28
7.10.2010 12:32:47   
vesna_b
25.5.2010 - po mojih izračunih glede na zadnjo M, in pregled imam 14.10.

in ja, tvoja nosečnost bo v redu potekala, ne obupuj že vnaprej. misli pozitivno, saj tvoje občutke občuti tudi tvoja pikica. sicer pa poglej, kako te že junijke vabijo med sebe... he he he
uživaj, klepetaj, pobožaj trebuščka.
mami boš!

< Sporočilo je popravil vesna_b -- 7.10.2010 12:37:34 >

(odgovor članu srcica22)
Neposredna povezava do sporočila: 29
5.11.2010 22:40:04   
Anonimen
Pozdravljene

2 dni nazaj sem delala test Baby check in po 3 minutah sem komaj, komaj opazila drugo črtico. Danes sem opravila še First sign duo in je bila črtica vidna,  vendar manj kot pri srcici22. Dober teden me spremljajo krči, ki so danes, ko bi morala dobiti user posted image nenormalno močni user posted image . Kaj bi to lahko bilo?

Hvala vam, vsem user posted image lepo nosečnost...tistim pa, ki še čakate...najuser posted image vas čimprej preseneti user posted image

(odgovor članu vesna_b)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
17.11.2010 11:50:32   
Janchek81
Srcica22: prvo cestitke za nosecnost ;)
ko si omenjala, če ješ folno kislino, ti priporočam ( iz svojih žal slabih izkušnjah ) da jo kr lepo pridno papej, da bo tvoja pikica čila in zdrava ....
čestitke še enkrat user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
17.11.2010 14:15:28   
memole25
Zdravo punce! user posted image

Tukaj sem nova in imam en problemček z odčitavanjem BC testa.. Bi mi lahko pomagale? Ali je možno, da sta črtici čisto skupaj? Mate take izkušnje, morda?
Skozi mi kaže tak rezultat.. Drugače pa M nimam že od 27.09. .. Ostali znaki so tudi prisotni..
Sicer sem včeraj popoldan še nardila test z CB in mi je pokazal - :( mogoče, ker ga nisem opravila z jutranjim urinom...upam! :/

Hvala in lep pozdravček! user posted image
user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 32
17.11.2010 14:28:06   
vesna_b
ojoj, takega testa oz rezultata pa še nisem vidla. jaz bi na tvojem mestu šla po še en test, pa ga naredila, ali pa pokliči G in naj ti naredijo krvni test - še najbolj zanesljiv. ker M pa res že dolgo nimaš...

držim pesti...

(odgovor članu memole25)
Neposredna povezava do sporočila: 33
17.11.2010 14:37:29   
Janchek81
Se strinjam z vesno_b ... KRVNI TEST, ta ti bo 100% pravilno pokazal in izvidi pokazejo v katerem tednu si že, kot sem že zgoraj omenila user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?