bomboncek1 -> RE: Med dvema ognjema... (13.10.2010 15:07:14)
|
IZVIRNO SPOROČILO: sakuL o splavu, kako je do tega prišlo, kako se je nadaljevalo sem že pisala, samo na kratko. Da živim stem, mislite, da nimam občutka krivde, mislite da se mi ni že takrat porušil ves svet pod nogami in nad glavo? Mislite da je stem lahko živeti, NI!? Ja bila sem /sva mlada in neumna. Vendar odraščamo, učimo se na svojih lastnih napakah. In takrat ko sem hotela zbežati iz bolnišnice , nisem več čutila nog... bilo je prozno... in ja žal mi je. Velikokrat sem mu po kakem prepiru (neprimerno, pa vseeno) očitala, da je on tisti k otroka ni želel, takrat je ponorel in mi rekel, če mislim da trpim samo jaz. Kasneje (po tistem)sem mu tudi predlagala, da grem po začito, pa se s tem ni strinjal. Je rekel, da če rata rata, bo pripravljen,... Povedal mi je da sem zanj (trnutno) ena in edina, da me ima rad, nevem kaj še, ni pa še pripravljen imeti sedaj otrok... Ne sligim ga k temu, da bi jih pa vrat na nos sedaj moral imeti, niti mu ne dajem pogojev, da če noče takoj sprejet da jih pa jaz želim, bom pa šla... niti pod razno. Vse stvari so se žačele kopičiti, in nevem postala sem bolj ranljiva, bolj potrebna tiste ljubezni ki mi jo on sicer daje, vendar je več ne čutim. Takrat sem mogoče tudi (oz.) sem tudi opazila, da je ta sodelavec noro zaljubljen vame. (to ni 1 dan) , to je že recimo nekaj časa, vendar tega prej nisem nikoli opazila, ker sem/sva z mojim bila "srečna". Ja, očitno je, da bom morala temu narediti konec. Seveda mi je škoda let. Ne padem tako enostavno na te moške finte, .... ta sodelavec je edini k mu je ratalo priti tako daleč, da me "bega". Že takrat ko si pisala o tem splavu (pa to ni bilo pred 10 leti, da bi rekli, da si bila tedaj srednješolka in da si v tem desetletju odrasla) in kasneje, ko si govorila o tem, da nisi zaščitena in kljub temu, da si že naredila en splav na njegovo zahtevo, upala vsak mesec, da menstruacija ne bo prišla, pa čeprav ti je on v isti sapi rekel "ne želim si otroka, zaščite ne rabiš, zdaj nisem pripravljen, če pa pride, pa bom pripravljen", sem vedela, da pri vama nekaj ni zdravo! Oprosti, ampak ni! ker tik pred tem je ŽE PRIŠEL en otrok in tvoj tip ni bil pripravljen in je zahteval od tebe splav. Kako lahko? Kako mu lahko nasedeš, da če bo še ena nosečnost, da bo otroka sprejel?! Ma vidva se igrata z življenji teh otrok in s tvojim zdravjem!? Je ni zaščite na tem svetu, ki bi bila tako škodljiva kolikor je lahko škodljiv in nevaren splav! Kakšno ljubezen ti ta tip lahko daje, ne vem, če je ne čutiš, če je ne vidiš, če je ne dojemaš in če ti meša glavo drug tip. Ti boš tega sodelavca zavrnila in se vrnila k človeku, ki te niti ne ljubi, niti te ne spoštuje in ki si ga ti, kot si ugotovila, da je nekdo pa le prebil do tam, kjer prej nisi spustila nikogar, nehala ljubit. Ampak boš ostala zaradi tistega, kar jaz definiram, da pri vaju "ni zdravo". Sori. To bo tvoja napaka, ker čez nekaj let otroka ne bo, ti boš pa v stanju, ki mu rečejo "teče voda v grlo" in boš na vrat na nos pustila tega in iskala koga, ki bi bil v letu dni pripravljen na poroko, otroka itd. Samo človeku to ne pomaga povedat, napisat, zato te v tem razumem. Človek mora do odločitve priti sam. Mi ti odpiramo oči k resnici, ki je ne želiš sprejet.
|
|
|
|