bobika -> bruhanje pri treh mesecih (31.7.2005 15:03:24)
|
Pozdravljene. Tako sem bila vesela, da sem mimo slabosti, saj mi je bilo slabo le dobra dva tedna (med 5 in 7t), potem pa vse ok. Niti bruhala nisem, pa tudi drugih težav ni bilo. Verjetno sem se preveč hvalila, kak mi je zdaj že fajn. Ta teden pa kr naenkrat po zajterku na wc in sem vse zbruhala. Mislila sem, da je kriv sok, ki sem ga takoj po hrani spila. Dva dni je bilo ok. Včeraj in danes pa zopet. Še pojedla nisem do konca in sem že morala vse zbruhati. Pol pa cel dan tak čudn občutek v trebuhu, kot, da bom vsak čas spet bruhal. Verjetno je to normalno, ampak mi je čudno, da se je bruhanje pojavilo tako pozno, saj smo stari že skoraj 3mesece. Muči me pa še drugi simptom nosečnosti. Danes mi že cel dan gre na jok in mi kr solze pritečejo. Komaj se zadržujem. Prava cmera sem že. verjetno je malo kriv tudi moj :love:, saj je malo prej šel službeno in pride domov šele v sredo. In jutri začnem še sama delati, tudi to verjetno povzroča moje solze. Strah me je kak bom zdržala do 12 v trgovini, pred strankami, če bom slučajno mogla bruhat. Kak sem si jaz boga :((, sama sebi se smilim :). Vsem, ki sem vas zdolgočasila z mojimi problemi, se vam opravičujem. Nekak sem se mogla izpisat in raztipkat. Lepo se mejte in veliko se smejte :)-
|
|
|
|