kaya2007 -> dolgčas in pozornost (5.10.2010 18:07:43)
|
doma imamo 3 letnico, ki me s svojo željo po nenehni pozornosti vsak dan totalno izčrpa. v vrtec jo grem iskat okoli pol 3h in že v vrtcu se začne tečnarjenje (tam je baje čisto pridna). če je lepo vreme, jo peljem na kakšen izlet, ampak celo pot tečnari, da je utrujena in da bi šla domov. če rečem, da greva domov, je spet narobe, češ da ji je doma dolgčas. doma me tudi 5minut ne pusti pri miru, sama se ne loti ničesar, če se ji posvetim in jo usmerim v kakšno aktivnost, pa vse skupaj ne traja prav dolgo, ker se takoj naveliča in ji je spet "dolgčas". kadar jo peljem v plesno šolo imava ponavadi bolj prijeten dan, a vsak dan je tudi ne morem voziti po raznih krožkih, mi ne znese finančno, pa tudi ne da sem mi biti vsak dan ves čas naokoli, včasih bi mi pasalo biti tudi malo doma. zdaj ko to pišem, je imela že celo morje zahtev, vsako minuto išče mojo pozornost, non stop. če ne gre drugače, pa pleza po meni in mi nagaja ali cvili. ima kdo kakšen predlog kaj lahko naredim, da vsaj malo ublažim zadevo?
|
|
|
|