|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zakaj dojenček med dojenjem joče?
31.7.2005 14:34:00   
andy1
Kaj naj bi pomenilo, če mi dojenček med dojenjem joče? Lačna je še, ker na široko odpira usta in išče kje bi lahko sesala, vendar ko ji dam bradavico v usta najprej zagrabi, potem pa začne jokati Krči oz kolike mislim da niso, ker ima trebuh čisto mehak, pa tudi drugih znakov ne pokaže. Res ne vem kaj naj naredim, saj me to njeno jokanje spravlja ob živce, jaz pa se trudim kar se le morem, uspeha pa ni.
Prosim pomagajte mi, ker res ne vem kaj naj naredim z njenim jokom :(( !!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Zakaj dojenček med dojenjem joče?
31.7.2005 14:39:07   
aprilka
lep pozrdav tudi tebi. Mislim da imavi isto situacijo. moj:sloncek: je zdaj po treh urah končno zaspal. Nisem in nisem mogla potolažiti njegovega joka. Zdaj pa sve ga z mamo dala v voziček in nazrak in je v trenutku zaspal. Jaz mislim da to dela vročina. Ne se sekirat. lp

(odgovor članu andy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Zakaj dojenček med dojenjem joče?
31.7.2005 14:47:32   
zi&mm
Andy,
tudi :duda: je vroče; Žiga dela ravno tako zadnja 2dni, ko je ta vročina ubijalska; ko je ura za jest, mu ponudim dojko, jo zagrabi vleče največ 5minut in v jok (beri: se dere) pa ga odstavim, dvignem v naročje in je bolje, previjem in pol čez urco ali dve ista pesem; očitno je :duda: v tej vročini le prva tekočina iz prs dovolj, ki bolj od žeja in ne rabijo mleka; je pa res, da se najin fantina zvečer naje ko mali :pujs: in prvi obrok zjutraj traja tudi do pol ure (papca okoli 20-25minut) čez dan pa je :hudicek:
Mogoče pa imaš premle bradavice in ne more zagrabit pravilno; pri meni je problem, če je dojka čisto polna mleka takrat ne zagrabi in si moram malo istisnit da mu olajšam papcanje

Lp

(odgovor članu andy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Zakaj dojenček med dojenjem joče?
31.7.2005 14:51:16   
andy1
Joj, jaz res upam, da je kriva le vročina in ne mamica. Meni je prej komaj zaspala, pa še to sem jo morala dati na trebuh in na moje prsi, zdaj pa spi ko ubita. Kako jo pa potem nahraniš če ti noče več sesati? Jaz ji dam po flaši in mi lepo je, drugače se pa sploh ne da.
Vračam pozdravčke.9nebesa

(odgovor članu andy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Zakaj dojenček med dojenjem joče?
31.7.2005 14:54:23   
andy1
Bradavice imam res premajhne, mleka pa preveč. Ampak uporabljam une nastavke za dojenje in nič ne pomaga. Iztisnit si moram pa tud jaz ven ker imam bradavico polno mleka.
LP

(odgovor članu andy1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Zakaj dojenček med dojenjem joče?
31.7.2005 14:54:25   
Grascakinja
Tudi moja joče med dojenjem zadnjih nekaj dni. Zagrabi bradavico, sesa, se odmakne, zajoče, pa spet nazaj... Se mi kar smili, revčka, samo pomoje je zaradi vročine in žeje. Čez dan samo po nekaj minut vleče, pol pa zvečer in ponoči in zjutraj toliko več papa, ko je hladno.

(odgovor članu andy1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Zakaj dojenček med dojenjem joče?
31.7.2005 14:58:13   
zi&mm
:duda:Žigec se začne tudi nekako upirati, ko mu je dovolj sesanja, pa ga kr odstavim in počakam, da spet nakaže, da bi jedu (na uro in pol, ko je tako vroče) drugače pa mu dam prekuhano nesladkano vodo vmes. če ji paše po flaški, mogoče pa ji bradavica ni všeč - probaj z nastavkom al prej dobro zmasiraj dojko, jaz sem tako reševala začetne probleme pri dojenju; sedaj papa brez nastavka. sicer si pa zadnja 2dni spet istiskam mleko, ker ga je še za 3:duda: nahranit ne le za enega
bo boljše jeseni, upam:zmeden2:

(odgovor članu andy1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Zakaj dojenček med dojenjem joče?
31.7.2005 15:34:07   
aprilka
jaz sem tudi mislila da je vzrok v meni.
meni tudi nagajajo bradavice zato ga hranim po nastavku in nisem čisto nič zadovoljna z njim.
:hudicek::hudicek: Imam NUKOVEGA in bi najraje delala reklamacijo. Sploh se ne "zalepi" na prsi in potem mi :sloncek: sesa zrak. kaksen nastavek pa ve uporabljate?

(odgovor članu andy1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Zakaj dojenček med dojenjem joče?
31.7.2005 15:41:06   
Grascakinja
Aprilka, si ga poskusila navlažit, preden ga daš gor? Pa malo mleka stistni v nastavek, da bo lažje potegnil, preden ga pristaviš.

(odgovor članu andy1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Zakaj dojenček med dojenjem joče?
31.7.2005 15:51:36   
zi&mm
Aprilka,
jaz imam chicco nastavek in ko sem ga uporabljala, sem si bradavico in kolobar okoli umila s toplo vodo, namazala z lanolinom in prilepla nastavek gor sicer sem ugotovila, da se čez čas tej nastavki raztegnejo pač od sesanja, prekuhavanja in so pol za nič ampak jaz sem Žigca odvadla nastavka, malo moram pred dojenjem pač istisnit, ker je mleka veliko in pollažje vleče..gremo zdaj probat papcat, da vidimo če bo kej....

Kako pa imate oblečene vaše :duda: sedaj?

(odgovor članu andy1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Zakaj dojenček med dojenjem joče?
31.7.2005 18:26:41   
Anonimen
Aprilka, jaz imam Aventovega, pa je tudi bolj za en :hudicek: z njim. Sicer ga malo poslinim pa drži dokler drži :zmeden:

Naš palček je zadnje dni oblečen samo v bodi s kratkimi rokavi pa še tist tavelik komplet plenic (beri; plenice za široko povijanje) mu dam čez dan kar dol. Ponoči imamo pa bodi z dolgimi rokavi pa samo pleničko za čez nogice in jasno plenice za široko povijanje.

Danes je vsaj za dihat...naš korenjak že dve uri v miru spančka na vrtu :bravo:

(odgovor članu andy1)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Zakaj dojenček med dojenjem joče?
1.8.2005 9:05:20   
simonita
imamo enako težavo, ki smo jo neuspešno poskušali reševati z nastavki, menjavo prostora, glasbo... in nič ni pomagalo.
Nato sem sama spremenila lego pri dojenju- malce povišan zgornji del telesa, tako, da zgrabi bojl od zgoraj(dojim leže). Je pomagalo.
pozdrav

(odgovor članu andy1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Zakaj dojenček med dojenjem joče?
1.8.2005 11:35:49   
ANAJURIJ
Andy1, probaj ga imeti cim manj oblecenega, samo plenicka in brezrokavna majcka. Veckrat ga osvezi ali v banjici ali z mokro krpico. Vrocina zna bit sila nerodna zadeva za dojencke.
Bog ne daj; ali je mozno da bi imel zamasen nosek? To zna bit eden izmed razlogov.
Cim manj joka vam zelim.

(odgovor članu andy1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Zakaj dojenček med dojenjem joče?
1.8.2005 15:03:05   
anna28
andy1,
jaz sem imela isti problem, ampak različni vzroki za jokanje:
1.v porodnišnici sem imela suhe, ploščate in pokoče bradavice, zato je dojenček nikakor ni mogel pravilno zagrabiti. zdaj se mi zaradi prepolne dojke občasno tudi sploščijo bradavice. pred dojenjem vedno bradavico z dvema prstoma močno stisnem da pride v pravilno obliko, potem jo vedno veselo zagrabi.
2. drug vzrok jokanja pa je bil, da sem bila med dojenjem totalno nesproščena in seveda iz polne dojke ni priteklo nič mleka; zdaj se ponavadi malo umirim pred dojenjem in mleko teče, dojenček ne joka in vsi smo zadovoljni.
evo, mogoče ti bojo moje izkušnje kej pomagale!

(odgovor članu andy1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Zakaj dojenček med dojenjem joče?
2.8.2005 0:12:47   
ninab
Moja Kaja je tudi imela obdobje, ko je kar naenkrat spustila joško in se tako drla, da si potem sploh nisem več upala ven, ker bi ji morala dati jesti, ona pa bi jokala, kot, da ji ne vem kaj delam. Pa sem bila najprej žalostna, potem živčna nato pa sem se umirila, jo dvignila, da je podrla kupček (lahko, da jo to boli), potem pa počasi in umirjeno naprej. Čez dva meseca je vse skupaj prenehalo in zdaj se normalno dojiva. Mi je pa mami povedala, da sem bila jaz ista. Potrpi nekaj časa in se bo sama umirila.

(odgovor članu andy1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





So nočna prebujanja pomembna za dojenčkov ...
Večina staršev se veseli trenutka, ko bo njihov dojenček prespal celo noč, malokdo pa se sprašuje, ali in zakaj so nočna...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Voziček za tek
Melanie_

Prosim za malce pomoči. Z možem sva aktivna in razmišljava o nakupu vozička za tek in ker nimava izkušenj naprošava vas (upava, da jih imate vi) da nama pomagate kateri je najboljši.

Thule GLIDE2 (0%)

Thule URBAN GLIDE 2 (0%)

Baby Jogger SUMMIT X3 (0%)

Cybex Avi Sport (100%)


Število vseh glasov: 1

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!