Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: avtosedež cybex solution x-fix 6.10.2010 10:39:03
|
|
|
|
agataema
|
Mi smo zelo zadovoljni. Lahko se uporabi tudi v avtih brez isofixa (sprobano), ker se isofix "vilice" lahko zložijo popolnoma notr v stol in ne motijo. Za spalni položaj moraš naštimat prej, ko je otrok enkrat pripasan je zelo težko. Lahko pa ko je otrok pripasan, daš vzglavni del v spalni položaj in je tudi ok. V glavnem, dober sedež.
|
|
|
|
RE: avtosedež cybex solution x-fix 12.10.2010 14:14:40
|
|
|
|
Ekaz
|
Mi imamo ogledanega SOLUTIN X CYBEX. Imajo v BC akcijo iz 149 NA 100 EUR. Je ta znamka primerljiva s sedeži MAXI COSI?
|
|
|
|
RE: avtosedež cybex solution x-fix 14.10.2010 11:53:03
|
|
|
|
soncek78
|
Hello! Mi imamo tudi ta sedež in smo zelo zadovoljni. Naklon je super, lahko se ga uporablja tudi v avtu brez isofixa. Kupila sem ga preko nemške e-trgovine in sicer Cybex X-fix plus. Plus pa pomeni boljša tkanina, ki je zelo prijetna na otip in je zračna. Za njega pa sem dala le 149 EUR + 9 eur poštnine... kupila sem ga tu: http://www.babyartikel.de/produkt/isofix_kindersitze/cybex_solution_x_fix_plus_wildlederoptik_navy_kollektion_2010 Lep pozdravček...:)
|
|
RE: avtosedež cybex solution x-fix 19.10.2010 14:07:00
|
|
|
|
februarček
|
Hvala za odgovore. Smo ga že kupili in preizkusili in smo zadovoljni.
|
|
|
|
RE: avtosedež cybex solution x-fix 7.11.2010 19:48:11
|
|
|
|
skokica01
|
Super! Hvala za informacijo, že naročam na tej strani.
|
|
|
|
RE: avtosedež cybex solution x-fix 7.11.2010 20:42:23
|
|
|
|
valči
|
Naša tamala ga tudio ima in je res vredu sedež.
|
|
RE: avtosedež cybex solution x-fix 16.11.2010 23:00:25
|
|
|
|
martita
|
A oznaka "Plus" pomeni, da je drugačen material od tistih, ki so trenutno v akciji v BC?
|
|
|
|
RE: avtosedež cybex solution x-fix 17.11.2010 0:21:43
|
|
|
|
frrrr
|
mi zelo zadovoljni. v avto brez isofixa gre.
|
|
|
|
RE: avtosedež cybex solution x-fix 17.11.2010 0:22:49
|
|
|
|
frrrr
|
IZVIRNO SPOROČILO: martita A oznaka "Plus" pomeni, da je drugačen material od tistih, ki so trenutno v akciji v BC? v akciji so večinoma brez isofix. sem kakšna 2 meseca spremljala akcije, preden smo ga kupili. vsak teden je skoraj bil en v akciji, a brez isofixa.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?