birdy -> RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del (6.10.2010 21:03:16)
|
Helov punce, mi smo mel tehnine težave z netom tako da se nisem mogla nič javit... Urša, tud men je bilo zelo lepo danes. Pa všeč mi je k si tud mojmu všeč (mislm kot oseba, kot videz pa ne vem[sm=jezicek.gif]) tko da upam da boš/boste res prišli tud vi kdaj k nam. Sva pa mela eno dilemo ko sva šla nazaj... A je tam ko sva midva do tebe prišla možnost it tud v obratni smeri? Moj prav da ni bilo odcepa, jst pravim da je bil in da je spregledal... Pa sva mela mal debate[sm=smiley36.gif] Drugfač pa mene šok počasi mal zapušča. Grem naprej, tko kot je rekla Tanci, v vsakem primeru bo treba rodit, tko al drugače. Katjuša, jst bi tud rekla da mal namoči v varekino in dej prat. Kadar mam res hude fleke ki ne grejo ven (in so cote drugač samo še za v smeti- v primeru da fleka ne spravim ven) dam kr v varekino. Zankrat so barve obstale vedno, ampak namakam samo ene deset minut, splaknem in po hitrem postopku v stroj. Se pa varekina tud drugače uporablja za plesen, če maš na steni pravijo da moraš premazat s tem pa da se ne vrača. Kolumbo, sam da je ok, pa nej bo še kr mal v all inclusive hotelu, mora počivat in doma to verjetno ne bo... Tamale mam pa čist vremensek, dons sta pa že fejst tečke ker ne moreta nič ven, ma res ju matra, nimata kam z energijo pol pa neumnosti počneta.
|
|
|
|