birdy -> RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del (8.10.2010 12:42:14)
|
Urša, suepr da si našla komplete, je blo tko nametan da bog pomagi[sm=smiley36.gif] Pa še bolj super da sem mela jst prov glede ceste[sm=jezicek.gif] Pa tebi tud hvala za cunce, ampak jst sem ti rekla da ne rabiš nič štimat, ti lahko uporabiš od tvojih dveh, jst pa tistih ne morem. No ja, lahko ampak nimam želje po tem, kaj če bo bogi revež na kaki sliki videl kako je v kak roza bodi oblečen[sm=smiley36.gif] Kolumbo, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... Joj, teli mejhni štrukli, človek bi jih mel cel kup[sm=smiley36.gif] Pa kr ubogi patronažno[sm=hudicek1.gif] Madona, bom huda če je ne boš[sm=hudicek1.gif] Edin povej mi neki... Drugač se po CR lahko tuširaš? Zaenkrat si puščam vse možnosti odprte pa se moram mal pozanimat... Pri nas pa Kristi nos pušča... Pa to je še ok, kako ji šele usta puščajo[sm=zmeden.gif] Očitno bo spet kak zobek, kako je to občutljiv otrok na zobe... Moj je pa dons dopoldne tko da bo popoldne naše, morva pa še rože iz balkona skenslat. Naslednji teden pa balkon v nulo pomit. Aja, nazadnje sem napisala da bova malala otroško in dnevno sobo... Se je povečal še za kuhno do elementov[sm=smiley36.gif] Cel stanovanje bo en sam gradbišče, sej ne vem niti kje bova jedla[sm=jezicek.gif] Očitno ne bova, bova mela dieto. Tamali pa nori po trebuhu, ne vem kaj, a ma plan vse razštelat[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|