Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Vaše mnenje - prosim nujno 31.7.2005 13:41:13
|
|
|
|
urbancek
|
V petek in soboto sem bila v bolnici, ker me je nekaj zabasalo, danes sem očitno že doma, sedaj pa ne vem kaj bi. Zdravnik mi je dal zeleno luč za na morje (Umag), sama pa v resnici sploh ne vem kaj naj naredim. Počutje je zaenkrat v redu, me je pa strah, da ne bi bilo kaj narobe. Šla pa bi na morje predvsem zaradi ta malega, ker bo drugače doma z menoj, jim pač ne zaupam, da bi ga vzeli s seboj. Sploh ne vem kje naj se lotim pakiranja, saj sem šele kosilo dobro zastavila. Kakšno je vaše mnenje Lp
|
|
|
|
Vaše mnenje - prosim nujno 31.7.2005 13:45:23
|
|
|
|
kofetek2010
|
saj iz Umaga si 1,2,3 v SLO če bi bilo kaj narobe :) pojdi z mislijo, da bo vse OK, ke tako tudi bo 8) uživaj :morje::morje::morje:
|
|
|
|
Vaše mnenje - prosim nujno 31.7.2005 13:47:18
|
|
|
|
rija
|
umag ni na koncu sveta! pojdi!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.7.2005 13:49:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Vaše mnenje - prosim nujno 31.7.2005 13:55:50
|
|
|
|
india
|
Ja kaj pa drugega, pojdi, saj je Umag itak skoraj na meji, poleg tega imaš zdravnikov žegen, pojdi in ne delaj si skrbi!:miska:
|
|
|
|
Vaše mnenje - prosim nujno 31.7.2005 14:02:50
|
|
|
|
Teni_
|
JAz bi šla na tvojem mestu. Jaz sem šla v 1. nosečnosti 3 dni po odpustu iz porodnišnice (sem imela krče) v Vodice na dopust, tu v Umagu pa si res tako blizu, da si takoj v Slo. Lp,Mojca:nosecka:
|
|
|
|
Vaše mnenje - prosim nujno 31.7.2005 18:51:15
|
|
|
|
Nataša R.
|
Pojdi in si ne delaj skrbi. Pojdi vsaj za nekaj dni če ne boš zdržala več.
|
|
|
|
Vaše mnenje - prosim nujno 31.7.2005 19:26:20
|
|
|
|
urbancek
|
Hvala vam, s hčero že pakirava. Torej jutri zjutraj gremo. Se slišimo čez 10 dni. Lo
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?