petra.horzi -> ne vem kaj nej (1.8.2005 16:47:23)
|
:) tud mene ne skrbi kako bom (fizično) skrbela za :duda:, ker imam tri mlajše doma in sm fuul pomagalča mamici in ubistvu vse te stvari (previjanje, kopanje, hranjenje, preoblačenje...) že znam če bom jz sama in doma, bo živel v okolju, kjer ni kreganja (vsaj omembe vrednega ne), kjer bi ga mel vsi radi, bi mel ful pozornosti, ker sploh mlajši trije bratje in sestre komi čakajo da pride dojenček drugo pa je če bova z dragim skupaj jz nočem da se on spremeni, ker bi blo to tud nemogoče dosešt-nihče se ne more spremenit, razen če sam ogromno naredi za to so pa stvari, ki jih lahko vsak človek spremeni in to jz želim da on spremeni če jz njega ne bi sprejela takšnega kot je, že dolgo ne bi bila več skupi, sploh pa bi 100000x premislila če bi sploh mela otroka z njim kar me najbolj moti pri njemu je to, da če je jezen, slabe volje, utrujen, živčen... men ti treba druzga kot A narobe rečt, pa bo popizdil (sory izrazu) zmeri sm jz vsega kriva-nej povem en konkreten primer: enkrat je on hotu vzet posojilo pri teh ki jih je v oglasniku malo morje sm jz klicarla okol pa spraševala pa se menla itd. sm se pr delfinu zmenla da se bom oglasla in se bomo pogovoril o možžnostih sm šla enkrat tja, in smo se zmenil da mu bojo dal 200.000 kredita na avto (čeprov je starejši od l.95) ko sva pa pršla z dragim skupi tja je pa isti gospod reku, da je avto prestar in žal ne bo šlo seveda je dragi popizdu in to name-ker sm mu rekla da bo dubu kredit na avto (kar so ONI men rekl) a kriva sm bla seveda jaz take stvari se kar naprej dogajajo mal sm se razpričala ampak včasih je treba mal:) lp
|
|
|
|