irenav -> RE: Ali so vaši otroci vedno nepokakani ko jih pridete iskat? (11.10.2010 13:45:52)
|
V petek sem spet previjala oba. Vzgojiteljica je rekla, da je fantek pokakan in, da ga bom že previla, da ona ni imela časa...bila pa sta zadnja v vrtcu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]...Lahko sem samo vesela, da ju vsaj dopoldne previjajo, ker, če bi ju pa dobila v isti plenici, kot sta jo imela zjutraj, ziher ne bi bila tako mirna. Lahko samo upam, da bo ta teden kaka druga pomočnica vzgojtiteljice popoldne...tej se očitno ne da več...leta naredijo svoje, in je očitno že vsega sita. Na govorilnih sem vzgojiteljici povedala, da sta velikokrat pokakana, ko ju prideva iskat. Nič se ni spremenilo. Pravzaprav otroka raje sama previjam, kot pa da ga previja nekdo s tako nejevoljo in odporom. Sta pa vsak dan previta po spanju ob 2, pokakata pa se po malici nekje med pol četrto in četrto uro. Okoli 4 pa ju tako ali tako prideva iskat...tako, da nikoli nimata pokakane plenice gor več kot pol ure.
|
|
|
|