tasja23 -> Marčevke kje ste? (31.7.2005 22:18:47)
|
Ja hojla marčice :sloncek: Me zelo veseli, da je še katera druga začela na temo marčevke, da ne bom vedno jaz tista :bravo::bravo: Sem pa vseeno mislila danes mal povprašat kako ste kaj?!:zmeden: Men je bilo od torka do včeraj ful slabo in sem morala na vsako ure nekaj pojest, drugače ne vem kaj bi bilo :(:)-?! Mi zvije želodec, da joj!! Me pa muči kislina in utrujenost in bi sam :muca: Danes je bilo sicer že nal bolje in sem lahko zdržala vsej 3 ure brez hrane.... upam, da to pomeni, da bo sedaj šlo na bolje?? Drugače pa me muči tudi zaprtost, ki se na lepem spremeni v "ta-hitro"?! A ima še katera te probleme? Midva greva na morje v drugi polovic meseca, ko bom nekje v 9t. Sedaj sem v 7t3d. Kar zavidam marčevkam, ki ste že v 9t, saj sama nestrpno čakam prvi pregled (8.8.) in seveda, da minejo ti 3 meseci!!! Sem se pa odločila, da bova povedala staršem po prvem pregledu, čeprav sem najprej mislila še malo počakat. Torej toliko za danes od mojega poznega javljanja, sedaj pa :muca: Pridno se javljajte še naprej in pazite na svoje :metulj: P.S.: a ja še to.... ker nisem dolgo na tem forumu, a mi lahko katera pove kje in kako se naj pofočkam, kot sem že večkrat zasledila med vrsticami?! Hvala!!!
|
|
|
|