butt3rfly -> RE: krvomočnica (2.12.2010 7:50:12)
|
IZVIRNO SPOROČILO: anity_1 IZVIRNO SPOROČILO: butt3rfly jst sm se trudla zanositi od maja dalje in itak, da mi ni uspelo. nato sem zasledila nekje temo o krvomočnici in da menda pomaga pri težavah z zanositvijo. čaj sem pila 2 meseca (tudi med menstruacijo), zraven sem si kupila še čaj ingverja z dodatkom cimeta (tu na RR sem prebrala, da naj bi pomagal pri zanositvi) in še kapsule lanenega olja. in voila-danes sem naredla test in je bil pozitiven. verjamem, da mi je vse to skupi pomagalo, ker je šlo vse skupi relativno hitro. pri prvem otroku sem rabila skor leto in pol, da je kej ratal, zdej pa še pol leta ni mimo, pa ga mamo spet[img]http://www.ringaraja.net/forum/upfiles/smiley/smiley1.gif[/img] Ja, to laneno olje, sem tudi slišala, da bi naj bilo dobro.. Ampak zakaj že? Za kaj koristi? Če katera ve.. butt3rfly, kje si pa kupila ta ingverjev čaj z dodatkom cimeta? hmmm.....glede lanenega olja se ne spomnem. vem, da sem to tle gor na RR prebrala, da ga je fajn jemat. če že drugega ne, škodi ziher ne. ingverjev čaj sm kupla v Biotopic-u. res je, da ni čisti ingverjev čas, da ima še druge dodatke zraven (nič kemije, pač ena zeliščna mešanica). mislim, da je od blag.znamke Yogi. ful, ful dober čaj, diši pa tak, da ne morš verjet. [sm=smiley1.gif] vsak dan sem zjutri spila krvomočnico, popoldne pa še ingverja. vmes po kosilu pa še laneno olje.
|
|
|
|