Ljubljančanke pomoč! (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

tajtaja -> Ljubljančanke pomoč! (4.10.2010 13:31:08)

Kako najenostavneje priti iz smeri Maribor do Interne klinike na Njegoševi cesti 4?

Pa še, će je kakšno parkirišče v bližini?

mini86 -> RE: Ljubljančanke pomoč! (4.10.2010 13:40:34)

http://www.viamichelin.com/web/Itineraires?strStartLocid=31NDIxY3oxMGNORFl1TlRVM05BPT1jTVRVdU5qUTFPVGc9&strDestLocid=34MTE1Zm5hMW0xNDM0LjA0MjFjazEwNTNjaWN4Y05EWXVNRFV6T0RnPWNNVFF1TlRFNU1EUT1jTkRZdU1EVXlPVE09Y01UUXVOVEU1TVRFPWNORFl1TURVek9EZz1jTVRRdU5URTVNRFE9MGZOamVnb8WhZXZhIENlc3Rh&intItineraryType=1&caravaneHidden=false&vh=CAR&strVehicle=0&itineraryCarType=0&itineraryFuelType=0&isFavoriseAutoroute=false&isAvoidPeage=false&isAvoidVignette=false&isAvoidLNR=false&isAvoidFrontiers=true&dtmDeparture=04%2F10%2F2010&distance=km&devise=1.0|EUR&indemnite=&carbCost=1.3&autoConso=6.8&villeConso=6&routeConso=5.6

Kerensa* -> RE: Ljubljančanke pomoč! (4.10.2010 13:40:54)

Z avtoceste oz. že z LJ obvoznice zavij gor na izvozu JARŠE. V križišču na vrhu izvoza zavij levo, na Šmartinsko cesto in se pelji po njej, mimo BTC-ja, Jaguarja in Kolinske. V križišču pri Kolinski zavij levo, v podvoz in v 1. križišču po podvozu zavij levo, pa si že na Njegoševi ulici. Parkirišče imaš na levi strani, pred Urgenco ali pa v parkirni hiši na vogalu z Zaloško cesto (50m naprej od Urgence), sta pa oba plačljiva. Za gratis parkiranje (in to takšno, da ne dobiš kazni ali lisic) moraš pa z Njegoševe ulice zaviti desno (nasproti prej omenjenega parkirišča), kjer so Prisojna ulica, Maistrova ulica in Vrhovčeva ulica in malce pobrskat po parkirnih conah.

tajtaja -> RE: Ljubljančanke pomoč! (4.10.2010 13:55:11)

Nekak mi je bolj znana pot do avtobusne postaje, ampak naprej pa kako???? Bi mi bilo bliže?
A je to v bližini UKC-ja?

Kerensa* -> RE: Ljubljančanke pomoč! (4.10.2010 13:59:19)

IZVIRNO SPOROČILO: tajtaja
Nekak mi je bolj znana pot do avtobusne postaje, ampak naprej pa kako???? Bi mi bilo bliže? A je to v bližini UKC-ja?

Do avtobusne postaje ti, iz smeri Jarš, sploh ni treba it', ker je Njegoševa ulica 2 križišči prej. Je pa to za ovinkom od UKC-ja, ja - Njegoševa ulica in Zaloška cesta sta pravokotno ena na drugo (križišče pri parkirni hiši).

Stran: [1]