skrita -> delodajalke (4.10.2010 10:07:53)
|
KER VAS JE TU NAJVEČ, POVprašam tu! Rabim nasvet, ker si ne želim, da izpadem obupana! Pred 2 tednoma je bila objava za prosto delovno mesto na mojem področju. Sprejemno pismo je bilo potrebno odposlati po pošti oziroma preko elektronske prijave! Jaz sem poslala obojno, da bo ja ziher, ker si službe v tem podjetju res želim. Prejšnji teden sem še telefonsko kontaktirala osebo, ki je prisotna za kader ter povedala da so prredvideni razgovori ta teden. Vem, da je šele ponedeljek in ni nujno da sploh bojo v tem tednu, vendar bi res rada, da me pokličejo na trazgovor, ker mi je delo pisano na kožo. Pa tudi službe si močno želim. Sedaj se mi postavljajo vprašanja, naj še enkrat kontaktriam omenjeno gospo preko telefona ali vsaj maila ali naj počakam, da se oni obrnejo name. Nebi rada delovala obupana ali nestrpna, vendar službe ne padajo z neba in sedaj se mi obeta lepa priložnost, samo vabilo za razgovor maoram prejeti. Zadnja služba mi je ravno tako izpolzela iz rok, ker nisem bila povabljena na razgovor[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. Torej naj še enkrat kontaktiram in se pozanimam za razgovore ali naj čakam..., čeprav morda nebom vabljena:(
|
|
|
|