mml -> Decembrke (1.8.2005 10:17:54)
|
Evo še ena decembrka, ki "trpi" v službi. Moj dopust je bil v aprilu, se pravi v prvih tednih nosečnosti, naslednji del bo pa nekje v septembru. Sicer sem relativno OK, danes se mi sicer neznosno vrti, drugače se ne smem pritoževati. Prejšnji teden sem imela morfologijo, kjer je vse tako kot mora biti :bravo: 9nebesa, dete je priemrno veliko, še vedno kaže, da bo :roza:, ampak povsem 100% ginekologinja ni, ker je dete stiskalo noge skupaj. Kar se opreme in oblačil tiče se še nisem ničesar lotila in čakam na oktober, ki je predviden za izbiranje imena, materinsko šolo, nakupe in še marsikaj drugega, me je kar malo groza :zmeden:, da mi bo zmanjkalo časa. Sicer otroček pridno brca in razgraja po mojem trebuhu, prav krepko se ga čuti že tudi čez trebuh, tako da ima tudi bodoči očka :love: kaj od tega. Edino kar mi ni čisto všeč so kilogrami, ki se za moje pojme prehitro nabirajo, do danes sem jih pridelal 4,5 glede na štartno osnovo :zmeden2:, tako da se bom morala vzet malo v roke in pazit na vmesne prigrizke, sicer bo decembra kriza. Počasi se bom morala spravit v trgovine in si nakupit kakšna nosečniška oblačila, zaenkrat še shajam s poletnimi oblekami in drugimi poeltnimi oblačili, samo ko se bo shladilo pa ne bom imela kaj obleči. Vsem želim prijeten ponedeljek in sploh ves avgust
|
|
|
|