|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KT po porodu
31.7.2005 8:10:30   
Amoss
Bomkr tu napisala, saj je tema Po porodu nekam zginila.
Mene pa zanima, kako je bilo pri vas s kt po porodu.
Jaz sem 7 tednov po porodu in sem nobila :hudicek:, prvi pregled imam komaj konec avgusta, zato ne vem kaj naj naredim.Pred porodom sem jedla Femoden KT, pa mam še nekaj doma pa me zanima ali lahko kr začnem jest?Da nebi slučajno prišlo še kakšno presenečenje!?:)-
Rodila sem s CR če to kaj slučajno spremeni situacijo.
Prosim za odgovore, saj ne vem kaj naj!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   KT po porodu
31.7.2005 8:26:47   
Anonimen
Jaz ti bom svetovala bolj s strokovne plati, ker svojih izkušenj še nimam.
1. nisi napisala, ali dojiš. Verjetno ne, ker potem ne bi razmišljala o KT.
2. če še nisi imela prvega pregleda, kjer bi g. preveril, ali se je maternica zmanjšala na začetno velikost in če je vse ostalo OK, ti ne bi svetovala vnašat v telo dodatnih hormonov. Vsak hormon ima različen vpliv na rodila.

To je moje mnenje, jaz nikakor ne bi na lastno pest začela s hormoni (so me skregali že, ko sem po 3-mesečni prekinitvi zaradi operacije žolčnika začela nazaj jemat). Lahko pa se posvetuješ z nadomestnim g. ali v porodnišnici.

Pa še to: pri seznamu forumov čisto spodaj klikni "pokaži vse forume" in se bo forum po porodu vrnil na seznam. Verjetno nima novih tem.

LP.

(odgovor članu Amoss)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   KT po porodu
31.7.2005 8:33:22   
Amoss
Aha, hvala za nasvet, bom kliknila.
Dojila sem samo 10 dni, pola pa sem zaradi vnetja šivov dobila antibiotike in je bilo konec.
Bom poklicala najbolje in vprašala.

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?