Vesela novica za Zagorjanke (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

tesa -> Vesela novica za Zagorjanke (31.7.2005 8:07:04)

Punce če je katera iz Zagorja ob Savi vesela novaica, da smo uspele!!!

DENARNA POMOČ ZA NOVOROJENCE V ZAGORJU
Starši novorojenih Zagorjanov, rojenih od vključno 9. avgusta letos, bodo lahko pod pogojem, da je vsaj eden od njih državljan Slovenije s stalnim prebivališčem v Zagorju, Občini Zagorje podali vlogo za izplačilo enkratne denarne pomoči ob rojstvu, ki v letošnjem letu znaša 70.000 tolarjev bruto. Občinski svet je ta Odlok o enkratni denarni pomoči za novorojence v Občini Zagorje ob Savi sprejel na svoji izredni seji, 25. julija.

piščanc -> Vesela novica za Zagorjanke (31.7.2005 8:23:56)

super novica :((, sam da smo mi že pol leta zunaj. no vsak tolarček pomaga.

upam, da si se na dopustu lepo spočila in greš novim zmagam naproti. :rozica:

tesa -> Vesela novica za Zagorjanke (31.7.2005 8:29:52)

Ja fajn sem težila pa SMO USPELI:)-sam kaj ko jaz ne bom več imela nič od tega. Pa nič zato;)
Ti pa le veselo na delo:)-
Na dopustu je bilo čudovito:bravo: Zdaj pa že v službi:( ampak je kar luštno. Tamalga so punce pošlihtale, tako da vse laufa kot je treba:bravo:

eva1 -> Vesela novica za Zagorjanke (31.7.2005 9:11:10)

Pa sem zamudila...:( ampak dobr da za drugič vem:bravo::bravo::bravo:

DJ -> Vesela novica za Zagorjanke (1.8.2005 18:40:25)

Na koga na občini pa se lahko obrneš, da izveš ali to pomoč občina daje ali ne? Sem iz Kamniške občine.... Kaj pa če se začasno prijaviš v drugo občino?!? :)

Mirna* -> Vesela novica za Zagorjanke (2.8.2005 19:50:47)

Jst sem na netu poiskala stran nase obcine, sla tja, kjer zupan odgovarja in mu zastavila to vprasanje. Bomo videli, kaj bo, vendar mislim, da pri nas te pomoci ni, dobis pa ob rojstvu darilo - knjigo.

Stran: [1]