mamamajča -> RE: big brother slavnih (20.11.2010 10:16:03)
|
Meni je pa škoda za Zlatkota, da je tak bedak no! Pa tako sem navijala zanj, edino te otročje izpade bi malo kontroliral. Drugač pa, da malo pokomentiram: SANDRA: UŽAS! INES: lena in opravljiva. Če drži, da misice niso med najbolj inteligentnimi, potem mi je povsem jasno, kako je postala miss česarkoližepač! MIŠO: mi je bil všeč, zdaj mi je pa nekako anti s temi svojimi metuljčki.... tako otročje mi deluje. ČINČ: moj favorit od prvega dne, ne vem, kaj ga zdaj sračka. Mogoče boljše, da čiprej gre, ker je 17x bolj zrel od vseh ostalih in se več kot očitno ne počuti dobro. MAKI: je ok, nimam pripomb, razen da je včasih malce dvoličen. Šimfa Činča, potem pa s Činčem ostale. Ampak je faca, naj čimdlje ostane. URŠKA: mi je pa največje presenečenje tega šova. Upam, da bo zmagala. Kljub temu, da je navajena malo bolj nobel življenja, v smislu "bojo drugi skuhali in pospravli namesto mene," je tako ena pozitivna ženska, totalno nasprotje tega, kar beremo o njej. You go girl! Teja: no lepo prosim.... edina, ampak res edina tukaj se je že znašla v taki izolaciji, brez stikov z najbližjimi, pa bi ja morala vedet, kam gre in v kaj se spušča. Ne vem, a si je prišla samo reklamo delat.... No, si je nardila bolj slabo! To je to. Obdržala bi Geno in igorja.
|
|
|
|