|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   lahek, majhen in ugoden voziček
3.10.2010 20:54:24   
rogljicek
Iščem že omenjeno: lahek, majhen (tudi, ko se zloži), da se hrbtišče lahko spusti v skoraj ležeč položaj in seveda nekaj, kar ne stane celo premoženje. Imamo sicer PP GT3 in je nedvomno prevelik. Gledala sem PP Pliko in Baby welt Moon (ampak mislim, da se ne da v kežeči položaj) Kaj predlagate? Zanima me predvsem mnenje tistih, ki kaj takega vozite.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: lahek, majhen in ugoden voziček
3.10.2010 21:03:17   
Anonimen
Od Haucka marela.user posted image Speed Sun Plus

(odgovor članu rogljicek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
3.10.2010 21:15:52   
poli*
Meni je Pliko fajn. Vzdržljiv je pa itak zlo. Mi smo ga imeli od začetka do konca in mi niti na pamet ni prišlo, da bi še dodatne marele kupovala.
Ga priporočam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.10.2010 21:16:17   
tintin
maclaren quest....ni ravno ful poceni, je pa odličen voziček....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.10.2010 22:03:50   
Serendipity
Mi mamo Baby Welta:  http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=219999 (no, mi imamo to verzijo, mislim pa, da je ista poanta user posted image user posted image ... http://4.bp.blogspot.com/_sgZuF98JW14/R2o3NtaRkUI/AAAAAAAAAZo/yctVjcsF9yw/s320/baby+welt+buggy.bmp)

Zadovoljna z njim user posted image in naklon se da skoraj v popoln vodoraven položaj.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.10.2010 22:05:32   
thaiss
pliko mini za cca 140 €  http://global.pegperego.com/babyproducts-catalog/2010/Pliko+Mini
Si`classico za cca 190€ http://www.newbabyland.com/a-passeggio_passeggino-peg-perego-si-completo_product-0-20-13758.aspx

< Sporočilo je popravil thaiss -- 3.10.2010 22:09:32 >

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.10.2010 22:47:00   
rogljicek
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Mi mamo Baby Welta:  http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=219999 (no, mi imamo to verzijo, mislim pa, da je ista poanta user posted image user posted image ... http://4.bp.blogspot.com/_sgZuF98JW14/R2o3NtaRkUI/AAAAAAAAAZo/yctVjcsF9yw/s320/baby+welt+buggy.bmp)

Zadovoljna z njim user posted image in naklon se da skoraj v popoln vodoraven položaj.

ja, tega sem gledala. Naklon praviš skoraj v vodoraven položaj. Namreč, jaz bi se PP znebila in potem mela samo tega. A je  u redu za 6 mesečnika? NAmreč rabi še udobje. Sem pogledala Plikota mini, pa mi je naklon mal premal.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.10.2010 22:47:39   
glen
Prijatelca prodaja pp si completo v barvi java.zelo malo rabljen,ker so ga imeli pri noni.Mislim da za 150 eu,sam nisem sigurna.
Če te zanima mi piši za zs

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.10.2010 9:11:43   
Luns
Ga imamo moona mislim, spusti se na cca 10 stopinj, recimo. Men se zdi ok. Mali lepo spi noter.

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.10.2010 9:32:35   
Barbara_L
maxi cosi mura

(odgovor članu Luns)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.10.2010 9:47:47   
Najaa
Jaz imam marelo Pikolo in je super. Zloži se na minimalca, da zavzame res malo prostora, hrbtišče gre skoraj čisto dol... ma super no.

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.10.2010 11:02:46   
rogljicek
Moon mi je ful všeč user posted image  Glede na to, da je 3kolesnik z malimi kolesi, me zanima, če je oreng stabilen. Pa še, če se dobi zimska vreča in pokrivalo za dež. Predvidevam, da se.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.10.2010 11:13:51   
pikica*
Kaj pa Maclaren?

Neposredna povezava do sporočila: 13
7.10.2010 11:16:59   
rogljicek
Luns, gledam na ebayu moone in sta dva različna, en je 3 kolesnik in en 4. Katerega imate vi? A mogoče veš kaj je razlika? Jaz bi ga namreč kar preko ebaya kupila in moram bit 100%, da se hrbtišče spusti. Tuakj v trgovini jih namreč nimajo in ne morem preverit.user posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.10.2010 11:52:54   
Luns
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=219398
Takega v drugi barvi imamo, sam ročaj ma drugačen. Mislim da sta čisto enaka samo šetvilo koles vsaj kolikor sem jaz gledala. Lahko ti pa slikam koliko se spusti.

Neposredna povezava do sporočila: 15
7.10.2010 11:58:20   
rogljicek
hvala Luns. Sem klicala v Baby center in je rekla, da je razlika samo v številu koles tako, kot si reklauser posted image  In je tudi rekla, da je ok od 4mesecev naprej. Mislim, da bo kar tale s 4imi kolesi. Sedaj imamo 3kolesnika in se mi zdi, da je 4kolesnik le malček bolj stabilen, posebno kadar se starejša hči obeša po njem.

(odgovor članu Luns)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.10.2010 12:05:50   
Luns
Sem dala slikci v album pa lahko pogledaš. Je pa verjetno res štirikolesnik stabilnejši.

http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=16418

< Sporočilo je popravil Luns -- 7.10.2010 12:13:31 >

Neposredna povezava do sporočila: 17
7.10.2010 12:25:48   
rogljicek
ooo, ful hvala. pa lepo barvo mateuser posted image

(odgovor članu Luns)
Neposredna povezava do sporočila: 18
7.10.2010 20:08:36   
Luns
Ni problema, vem kolk je zoprno če si ne predstavljaš kako zgleda, pa če boš ok kupil. Upam da vam dobro služi.

Neposredna povezava do sporočila: 19
7.10.2010 21:55:19   
Anonimen
Rabljen Maclaren.
Za zelo podoben denar kot ga kupiš, ga tudi prodaš (če ga ne uničuješ).

Neposredna povezava do sporočila: 20
7.10.2010 22:09:00   
valerija77
luns mi imamo enakega user posted image
je pa res super vodljiv (za marelo), štiri kolesnika je mogoče le malo lažje vozit po bolj neravnih površinah, medtem ko je trikolesnik mogoče res bolj za asfalt, ampak nam gre superuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
7.10.2010 22:09:59   
valerija77
če pa katera slučajno prodaja moon fita črne ali sive barve, pa poznam eno, ki ga takoj kupi, ker ga nujno potrebuje user posted image

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 22
7.10.2010 23:56:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara_L

maxi cosi mura

user posted image ... saj to se hecaš, ne? Mura ni ne mala, ne lahka in sploh ne poceni user posted image

Jap meni je bil tut bebywelt ful všeč ... mogoče me malo moti, ker se ne da opore za noge dvignit, tako da tudi, ko je poležan, otroku nogice dol bingljajo ... no mi smo potem kupili rabljenega Mutsy Spiderja in mi je čisto ok ... je mali, rabljeni se prodajajo za okoli 100€, ni pa najlažja marela na trgu, samo jaz ga bp nesem čez kake stopnice. Ga pa nebi priporočala za 6 mesecev starega otroka, ker ima precej širok sedež in bolj malo bočne opore.
Imamo pa pri dediju in babi eno staro marelo od BBY ... ma ta klasično marelo ala maclaren ... ma pustimo to, da je grda ko smrtni greh, samo ima pa nastavljivo hrbtišče do skoraj popolno ležečega položaja pa opora za noge je tudi nastavljiva ... okretna ni ravno nevmkako, je pa lahka.

Če potegnem črto, je pa naš 4-rider še vedno zakon user posted image

(odgovor članu Barbara_L)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
8.10.2010 8:51:57   
felicia
dejte še mal o cenah napisat kolk to stane?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
8.10.2010 9:30:55   
Luns
Jaz sem dala v Babycentru ko je bla akcija 100€.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?