ZoyaEva -> Krči , neješčnost .... čisto sem že izčrpana (3.10.2010 18:10:34)
|
Moja punčka je stara 5 mesecev in ima 6,2 kg. S težo napredujemo zelo počasi, saj imamo zaradi krčev velike probleme s hranjenjem (jok, napenjanje). Krče ima od dneva, ko smo prišli iz porodnišnice Prva dva meseca sem imela nekaj svojega mleka, dodajala pa sem AM. Zaradi suma na alergijo na KML je od 4 tedna jedla Allernovo. Kljub temu je imela krče in probleme s hranjenjem. Bili smo že par krat v bolnišnici. Vse preiskave (gastroskopija , ph-metrija, kožni, krvni testi na alergijo, uz) so bili bp. Sedaj smo že par tednov na ''''navadnih'''' AM. Zamenjali smo jih že ene par, vedno pa se vračamo na BabySun, ker se po njem najbolj redi , kljub temu da poje za svoje kg zelo malo (max 600-700 ml na dan) in tudi največ ga poje. Hranimo se 1 uro (po žlički, brizgi, kozarcu, ker cuclja noče zagrabit). Probali smo že vse živo. Kupila sem tudi Neocate a ga nikakor noče piti. Ker že itak tak slabo pridobiva, je ne upam siliti z njim, ker imam občutek, da bomo pristali na sondi. Sama sem že čisto izčrpana. Punčka čez dan veliko prejoče, noče biti niti min sama, če sem z njo jo skušam nekako zamotiti z igračami ali pa jo nosim okoli. Itak pa se večino časa prehranjujemo. Ponoči spi, a zelo zelo nemirno. Strah me je , da zaradi vsega tudi slabše motorično napreduje. Zaenkrat se še ne obrača na trebušček, na bok pa zelo zelo poredko.... Ne vem več kaj naj naredim. Je tu na forumu kakšna mamica s podobnimi izkušnjami ? Se kdaj to neha ? Kako naj še pomagam svoji punčki ?
|
|
|
|