|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zmedena sem
3.10.2010 23:21:06   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: osamljena

Jaz pa sem si vmes naredila nov skrivni e mail in mu že poslala vabilo, vem, da je otročje ampak ****t ga bom saj videla kaj je sedaj na tem.

fajn si se spomnila...
pa obvezno poročajuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu osamljena)
Neposredna povezava do sporočila: 76
3.10.2010 23:31:47   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya
Jaz pa sem si vmes naredila nov skrivni e mail in mu že poslala vabilo, vem, da je otročje ampak ****t ga bom saj videla kaj je sedaj na tem.

fajn si se spomnila...
pa obvezno poročajuser posted image

jaz pa tega ne štekam - in kaj si napisala, kako si dobila njegov verysad email naslov (kaj si mu sploh napisala?)? če bi jaz mela en nov inkognito mail in bi mi kr en pisal, bi ga sam na ignore al pa v spam vrgla. pa nima veze kaj mi notri pleteniči..

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 77
4.10.2010 9:04:14   
Felicita

Jest bom zdej tazlobna in tagrda, ampak govorim iz lastnih izkušenj. Poznam 6 (ja, 6) parov, pri katerih je nezaupanje prišlo tok delč, da so začeli s fejk emaili, spy programi, key loggerji, vohunjenju po mailih... a kera ugane kok od teh parov je še skupi? noben. ženska je pobrala stvari in otroke in odšla, mož se ji je na kolena metu - od začetka lagal, da je spy program dobila verjetno sama, kot virus s spletne strani, potem je priznov, jokov, se po tleh metov... ona je pa šla. in nikol več nazaj prišla. tbh, jest bi isto nardila. če mojmu partnerju neki ni všeč in me niti sposoben ni vprašat, kaj in kako je s tem, potem s takim človekom nimam kej v vezi počet. sploh. mislm tko se zadeve rešujejo mogoče v srednji šoli, odrasli ljudje z otroki bi jih mogli bit sposobni drugače razrešit.

tko da, če mene vprašaš osamljena, ko bo on enkrat ugotovil, kaj si nardila (namest da bi mu sama povedala/ga vprašala) - in verjemi, ugotovit se da, mislm da bo konc. tko da še 1x premisli če je to kar si nardila pametno.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 78
4.10.2010 9:58:55   
zvezdan

IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

Poleg tega ima Ego do neba jaz pa se po resnici povedano trenutno počutim vse drugo kot ena privlačna žena...

Dva mala otroka sta namreč pustila tudi nekaj kilc in kako gubico in strijo...

Ja, po navadi so take bedarije samo en povod, da pridejo pravi problemi na plano. S tem ni nič narobe, samo ne jih nazaj pod preprogo pomest.

Velik ego pomeni samo, da je temu primerno prestrašen in negotov.
V bistvu si ti v prednosti, samo se ne zavedaš tega.

podpis pod tole.

Ti pa povem, da vse slej ko prej pride na dan...daj času čas in ne vohuni. Če je kaj resnice na temu se bo že izvedelo......ob pravem času! Verjemi govorim iz lastnih izkušenj. na koncu se vse zloži kot se mora in takrat ko se mora.

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

za srečo moraš iztegniti roko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 79
4.10.2010 10:29:24   
osamljena
Dober je... res sem neumna!user posted image

Pogovorila sva se in odprl mi je e mail pred mano in na seznamu ima samo mene.

E mail si je naredil ko je bil nazadnje na službeni poti za kar dva tedna in sva se tako lahko pogovarjala in videla preko kamere... in seveda tudi da je lahko videl in slišal otroka. In od tega je že mesec in pol in od takrat je tudi na compu...ta mail.

Evo! O.k. saj vem ni mi treba govorit, da sem glupa ko noč...

Hvala vsem. da ste mi dale spodbudo da sem stopila prednjega in se odprto pogovorila. To neumno skrivanje in njuškanje in sumničenje res ni zame!

< Sporočilo je popravil osamljena -- 4.10.2010 10:31:20 >

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 80
4.10.2010 10:51:17   
osamljena
Amapak sem šla sedaj še vse eno na svoj e mail preverit kak e mail je bil, ker meni se izpiše samo ime, potem pa ko grem z miško gor se pokaže še e mail...

In jah.... res je on. Na svojem e mailu imam prav verysed... med svojimi kontakti...user posted image user posted image

Sploh si noben od vas ne predstavlja kako mi je sedaj nerodno!!

Povedala sem, da sem si naredila nov e mail in da sem to jaz ki sem ga kontaktirala kot ena neznanka...

Sicer se je smejal toda v njegovih očeh sem videla tudi žalost, menda mu tudi ni vse eno da sem tako odreagirala in da mu očitno ne zaupam.

V glavnem počutim se kot največji idiot na tem svetu!!

In sedaj grem svojo neumno glavo zakopat v pesek kot noj!!

< Sporočilo je popravil osamljena -- 4.10.2010 10:55:44 >

Neposredna povezava do sporočila: 81
4.10.2010 10:59:40   
Felicita

Amapak sem šla sedaj še vse eno na svoj e mail preverit kak e mail je bil, ker meni se izpiše samo ime, potem pa ko grem z miško gor se pokaže še e mail...

In jah.... res je on. Na svojem e mailu imam prav verysed... med svojimi kontakti...user posted image user posted image

sori, ampak tole je pa res user posted image

Sploh si noben od vas ne predstavlja kako mi je sedaj nerodno!!

Povedala sem, da sem si naredila nov e mail in da sem to jaz ki sem ga kontaktirala kot ena neznanka...

Sicer se je smejal toda v njegovih očeh sem videla tudi žalost, menda mu tudi ni vse eno da sem tako odreagirala in da mu očitno ne zaupam.

ja čudn res!!!

V glavnem počutim se kot največji idiot na tem svetu!!

... no comment.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

Neposredna povezava do sporočila: 82
4.10.2010 11:26:17   
Zanica
Ne vem zakaj se morate nekatere delat norca iz "osamljene".
Ženska je res bila zmedena, ni vedela kaj naj naredi, potem je CELO upoštevala nasvete tukaj in se odkrito pogovorila z možem in hvala bogu je vse v redu.

Ni prav ko dela po svoje, ni prav ko dejansko upošteva nasvete podane tukaj.

Osamljena, vesela sem da se je izkazalo da te mož ne vara in da mu lahko verjameš.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 83
4.10.2010 11:56:38   
Rožica I

user posted image  

Uboga ženska histerična user posted image . Zdaj je, kar je! Tvoj user posted image  pa te ima verjetno res rad, da ni ponorel zaradi vohunjenja.
Predvsem pa je pomembno, da sta se iz tega oba nekaj naučila in da je v bistvu vse ok, ne user posted image ?

ROŽICA

Neposredna povezava do sporočila: 84
4.10.2010 12:02:32   
ronja
No, vidiš! Zelo žalosten je bil, ko ni mogel bit z vami - verjetno je zato takrat dal to ime. Aj, ga biksaš s tem sumničenjemuser posted image . Vidiš, da je lahko včasih čisto bedast razlog, celo zelo pogosto je tako.user posted image

Zdaj se pa iz tega nekaj nauči - namesto, da skrivaš glavo v pesek. Da mu lahko zaupaš, da te ima rad in ti njega, da ga s sumničenjem prizadaneš, pa sebe tudi, pa da ti očitno nekaj manjka, da tako zapaničariš zaradi enega maila. In potem to praznino napolni: najdi si hobi, prijateljico; če ne najdeš nobene sorodne duše v bližini, pa obnovi stike s prijateljicami iz Slovenije - tudi po mailu se da marsikaj pogovorit, odkar so pa razni "talki" pa sploh ni problem.

Pa še en predlog imam: kaj če bi vidva nehala naduvano poplesavat en pred drugim: bodi ti prva, ki odvrže masko. Povej mu, kako se počutiš, povej mu, da te je strah, da bi ga izgubila, ker ga imaš rada. Povej mu, da se ne počutiš več tako seksi kot včasih in rabiš potrditev, zato pa panično delaš iz muhe slona. Pa opraviči se mu za sumničenje, ker ga je gotovo prizadelo. Razloži mu, da je prišlo to iz tvoje negotovosti in strahu. Pa povej mu, da ga imaš rada.

In ne delaj prevelikega cirkusa okoli malenkosti: povedal/pokazal ti je, da te ima rad in ni ti hotel kupit samo čokoladice, ampak eno darilo - zato ga pa ni imel - je bil pa zato cel dan domauser posted image .
Tudi meni se je že zgodilo, da sem "pozabila" na njegov rd - pa sem 1 mesec prej že pripravljala darila zanj - samo sem imela uro narobe naštimano in sem mislila, da je 1 dan manj, hehe. In me malo pred polnočjo vpraša, če mu ne mislim nič čestitat. Jaz pa, da čakam na polnoč, da bo končno njegov rd. No, mi pove, da ga bo takrat že konec in jaz čisto paf. No, potem sva se oba režala. ker ve in je tudi takrat vedel, da ga imam rada - tudi če bi čisto pozabila na njegov rd...

Neposredna povezava do sporočila: 85
4.10.2010 12:09:08   
arabela*
glavno, da sta rešila zadevouser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 4.10.2010 12:13:57 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 86
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Božična smrečica
Admin

Kakšno božično smrečico ste postavili letos?

umetno (74%)

živo (19%)

iz drugih materialov (2%)

nobeno (4%)

Število vseh glasov: 89

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!