nananaja -> RE: zmedena sem (2.10.2010 21:10:13)
|
Mislim, nimam pametnenejšega odgovora kot zaupanje in pogovor. Sicer pa, če bo hotel, bo stvar prikrojil... mogoče je res najbolj pametno povprašati, če je žalosten, zakaj... In ne imej se za manjvredno, neprivlačno, manj pametno... Mislim, kera budala bo pa rekla, ja lubica veš mal chetam z drugimi pa.... Hahaha, jaz sem prepričana, da moj mož. Če bi ga vprašala v sumljivem smislu, zakaj ima tak email, da bi mi serviral odgovor 'da se z ljubico dopisujem'. Ga prav dobro poznam glede tega. Je bil prav smešen dogodek par let nazaj, ko je njegov brat tudi reagiral enako, kot bi moj. Njegova punca je na vsak način hotela vedet, zakaj ima eno številko shranjeno pod 'j' in čigava je ta številka. Prvo ji je mirno rekel, da je od ljubice, ker pa ji ni znal povedat (je pozabil, ker moje številke ni klical nikoli), je pač ona iz svojega telefona klicala... in dobila mene, je pa imela tako spremenjen glas, da je nisem prepoznala, ona tudi mene ne. Nakar me kliče še on z domačega telefona in me je takoj prepoznal po glasu, ker sem pač mislila, da me kliče fant. V glavnem je vse skupaj prineslo obilo smeha in nekaj sramu z njene strani.
|
|
|
|