Anonimen
|
Selila sem se že vsaj 10x, tudi v tujino. Selitev mi je nekaj lepega, začetek novega, vznemirljivega... noben stres, noben negativizem. Če si ti za, če se ob tem počutiš super, ni ovir, samo prilagodljiv moraš biti in če si ti ok, bo tudi otrok. Jaz sem takoj za selitev, celo če je to selitev na boljše Jaz sem se malo manjkrat, a vedno s podobnimi občutki. Toliko starega otroka, kot je od tuli_panke, enostavno vzameš s sabo na oglede. Poveš, kam greš, kaj boste gledali,....in da se boste preselili. Ko se TI enkrat odločiš, je to dejstvo, pred katerega otroka postaviš in če boš ti odločna, bo on to čutil enako - kot pozitivno spremembo. Od tu naprej je pot lažja; ogledaš si nekaj stanovanj, tudi skupaj z otrokom, ki ti je zelo dober pokazatelj, kakšen je prostor. Po otroku boš takoj vedela, ali se tam počuti v redu ali ne. Pa z njim hitro opaziš prednosti lokacije. Ali so tam igrišča, trgovine, otroci,...pač tisto, kar iščeš. Spremembe so del življenja. Lahko ti ga otežijo, če jih ne sprejemaš, lahko pa otroku pomagaš, da jih že od malega lažje sprejema in z njimi živi.
|