oka -> RE: Histericni jok in vrescanje sredi noci... (2.10.2010 9:07:38)
|
pa tud sicer je eno tako nadrkano dete, ko se prebudi: pusti ga pri miru, bo se ugriznil! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] sori ker se smejim ampak pri nas je z malo madam kar se tega tiče isto. Do prve skodele kakava gleda tako grdo, da je že prav smešna. Kar pa se problema s kričanjem tiče pa po pravici povedano ne vem kaj naj ti svetujem. Lahko da je to ena faza, ker sem že večkrat prebrala, da se starši srečujejo s takim problemom. Mogoče sanja tako živo, mogoče mu zaspi roka ali noga in ga zbudi tisti zoprni mravljinčasti občutek... Jaz vem za mojega sina kadar ga kaj muči (pa je že 12 letnik), da se mu tako sanja, da kriči in tolče okoli sebe. Takrat ga samo pomirim, pobožam, mu tiho prigovarjam in se nekako umiri. Ko pa je bil manjši pa se mu je to dogajalo, če je zaspal v avtu in se med vožnjo prebudil. Takrat se mu je dobesedno tako "utrgalo", da smo se morali ustaviti in ga pomiriti. Pri nas je sicer zaleglo, da sem ga stisnila k sebi, ga ujčkala in zibala in kaj zapela pa se je umiril. Ni se umiril takoj, se je pa po nekaj minutah prigovarjanja. Sem pa imela občutek, da takrat, ko je tako kričal še ni bil čisto buden ampak nekje vmes in se ni mogel umiriti, dokler se ni čisto zbudil.
|
|
|
|