naja78 -> RE: Stolček za hranjenje (1.10.2010 20:50:37)
|
IZVIRNO SPOROČILO: divans1 Danes sem kupila stolček od Peg Peregota in ima 4 različne naklone. Gh uvajamo 1 teden, hranim ga še v gugalniku, pa me zanima, kdaj ga lahko dam v stolček, seveda v najbolj ležeči položaj, počasi je že začel dvigovati glavico, bo pa v sredo star 5 mesecev in kako dolgo ste jih imele v stolčkih, do katere starosti? mi imeamo od JANE stolček za hranjenje,iz pikapolonice.ZAKON.kasneje se ga rastavi in ima samostojni stoček in mzico.pa še praktično,ker se vse opere pod tušem. notri ga imamo kot prvega od 4,5 meseca.ker je naklon tako položen kot v lupinici.ležalnika mi ne up.že od 3 meseca več.niti ni maral bit not. za začetek naj ne bo notri reimo 1 uro zapored,kake pol urce pa že.pa recmo 2-3x na dan ni panike.no naš je zdaj 6 mesecev,pa ga od 4,5 meseca dajemo notri.pa ta 6 ni tako magična da se je čaka:aha zdaj je pa šest mesecev pa hopa dajmo ga pokonc!!!!!! nevem po občutku.naš naprimer od 5 meseca kobaca(ne plazi ampak hodi po vseh 4 ).posedam ga pa sedaj.itak se sedebja uči otrok postopoma. tako nekako,ni 'ravila.sledit moraš razvoju otroka in delat po lastnem občutku.
|
|
|
|