madela -> RE: Vprašanje (5.10.2010 9:17:31)
|
IZVIRNO SPOROČILO: kambiatek Dragi avgust76, če kdo, potem ti dajem jaz popolno podporo. Prav si povedal, težko je domačo situacijo opisati z nekaj stavki. Pa še nekaj, opažam, da so nekateri tvoja in moja pisanja brali zelo površno in odgovarjali na nekaj, česar ti sploh nisi napisal, in tudi zelo stereotipno. Ko sem to spoznal pri mojem pisanju, sem se prenehal odzivati. Napisal bom, kar mislim, da se dogaja pri tebi, ti pa potrdi ali pa zanikaj in brez zamere, če bom zadevo popolnoma zgrešil. Mislim, da je tvoja partnerka iskala krušnega očeta za svoja dva otroka. Dobila ga je s teboj, priklenila nase pa z vajinim otrokom. Seveda je s teboj seksala, kako bi pa sicer prišla do otroka. Sedaj ne potrebuje nič več. Če je dejansko tako, potem je marsikaj razumljivo. Seveda pa je lahko tudi kombinacija omenjenega in manjše želje po seksu. Daj, razmišljaj in še piši. Morda bova pa vsaj pri nekaterih, ki so naju tako grdo okrcali, spremenila mnenje, čeprav v to ne verjamem. Vsekakor bo pa pri tvoji duši nekaj zadoščenja. A veš kaj....skupno pri vajinih postih je samo ta ne-seks,vse ostalo pa nima nobene povezave s tabo in ne ti z njim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] In sploh ne vem zakaj se nekateri trudimo odgovarjat,če sta si oba na vsa vprašanja že odgovorila?! Avgust,kot sem ti že napisala,glede besednega izražanja ,da te ima rada...morda rabi malo več spodbude,če ni navajena,da so ji starši povedali,da jo imajo radi...preprosto je včasih težko izustit te besede,to pa ne pomeni,da te nima rada. Tvoja zgodba je seveda sedaj malo drugačna,ko si povedal,da ji pomagaš,da skrbiš za družino in tako dalje. Glede seksa,pa daj malo pomisli,tvoja draga je noseča,pričakuje vajinega otroka in sploh ni tako redko,da ženski v nosečnosti spolnost sploh ne diši. Če sta imela prej normalno spolno življenje se bo tudi to vrnilo,ko bo detece z vama. Me pa zanima,kaj želiš slišat oziroma prebrat,da imaš prav in da je tvoja prtnerka čudna....hehe,vse smo čudne,ko smo noseče(v dobrem smislu) [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Še sreča,da traja sam 9 mesecev.
|
|
|
|