Ronči -> RE: Grozno! (30.9.2010 19:06:07)
|
to da je anastezist šele v OP videl da je otrok nedonošen, pa gre za napako pač v sporazumevanju(in če poteka recimo več operacij zapored , pač ne more tekati od odd do odd. pa iskati bolnike, ker je to izguba časa) in prav se mi zdi, da ga je odklonil, če misli da ni usposoben za to..narobe bi bilo če bi ga operiral, pa potem bilo kaj narobe, ker ni usposobljen-tako da vse skupaj je zelo prenapihjeno in mnenja laikov oz . ljudi ki se pač ne srečuj IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: eva1 Oprostite, men se pa tole sploh ne zdi nič grozno..to da je otrok tešč, nimaš kaj..moj otrok je tudi mogel bit ko je šel na OP(5ur prej sva se lahko podojila), vmes ni dobival infuzije(sva itak šla zjutraj v bolnico ob 8h je šel v OP)...to da se ne najde žile bo znala povedati vsaka mamica, ki ima kdaj zako majnega otročka v bolnici..nekaterim je sploh težko najti žilo..to da je anastezist šele v OP videl da je otrok nedonošen, pa gre za napako pač v sporazumevanju(in če poteka recimo več operacij zapored , pač ne more tekati od odd do odd. pa iskati bolnike, ker je to izguba časa) in prav se mi zdi, da ga je odklonil, če misli da ni usposoben za to..narobe bi bilo če bi ga operiral, pa potem bilo kaj narobe, ker ni usposobljen-tako da vse skupaj je zelo prenapihjeno in mnenja laikov oz . ljudi ki se pač ne srečujejo s tem v življenju... Podpis. podpis.
|
|
|
|