tashan -> RE: služba in delo (30.9.2010 13:37:25)
|
Vedno ta služba, nikoli nima dopusta (čeprav bi ga lahko imel) ko pa mu kaj rečem za službo se raz+++++ da te pa bo on doma pa naj grem jaz delat.Ne vem več kaj naj naredim, službe sploh omenit ne smem je takoj pripravljen na prepir.To je edino kar me tako zelo moti.Vedno je več služba kot družina.Morala bi k zdravniku na pregled a ne morem ker nimam nikogar da bi mi popazil na otroke.Kaj mislite ve sem preveč občutljiva in je dober mož ker se trudi za službo in da preživlja družino ali to res ni vredu, ne vem več, nekdo reče da je priden, v službi ga zelo cenijo ker je tako predan delavec ne vem meni je pa tako hudo biti cele dneve sama,...user posted image Si sama zapisala - je v službi, da preživi družino. In je tudi uspešen, cenjen, zato ker svoje delo dobro opravlja. Ne more pa sedeti na dveh stolih naenkrat. Verjetno verjame vate, da si sposobna poskrbeti za otroke in ljubljenčke in hišo ter se v teh stvareh tudi zanaša nate medtem ko sam poskrbi za finančni del. Vprašaj ga. Če se počutiš osamljeno in potrebuješ pogovor, mogoče poskusiš s kakšno prijateljico, mamico za skupne sprehode na katere pelješ še pse. Greš na kavico v kafič z otroškimi igrali. Malo počvekaš po forumih... Kar se pa tiče obiskov pri zdravnikih - poznam kar nekaj mamic (tudi sama sem ena izmed teh), ki so k zdravniku pripeljale tudi svoje otroke, ker niso imele varstva. Sin me je spremljal tudi k ginekologu, je počakal enkrat v čakalnici, enkrat (je bil še zelo majhen) pa je risal v sprejemni pisarni pri sestri. Običajno je osebje še bolj prijazno, če prideš z otrokom, pa še prej prideš na vrsto[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Ne obupavaj, malo razmisli in iz dane situacije naredi najbolje kar se da. Kjer je volja, je tudi pot.
|
|
|
|