spanje po dnevi (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

mistique -> spanje po dnevi (29.9.2010 12:50:46)

moja pupika, stara 8 mesecev, čez dan ne zaspi v posteljici. temveč jo moram uspavati v vozičku z zibanjem. se je tako navadila in jo ne morem več odvaditi.. tako mi spi 3 krat na dan, vsakič po 2 uri. v posteljici pa ni šans!! ima katera podobne izkušnje? kako se bo spet navadila na posteljo čez dan? ponoči nimamo nobene težave, lepo zaspi.

Anonimen -> RE: spanje po dnevi (29.9.2010 13:07:47)

Dokler ti tako spi, se jaz sploh nebi trudila karkoli drugače.Pač furaj voziček. Pri enem letu ti sigurno ne bo spala 3x po 2 uri.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Bo sam še po kosilu spala. Uživaj dokler lahko. 

kristinaj -> RE: spanje po dnevi (29.9.2010 13:29:45)

bodi vesela da spi in ti lahko kofetkaš dopoldne in popoldne... za kosilo jo pa doma zaziblješ :=)))

Katy78 -> RE: spanje po dnevi (29.9.2010 13:41:45)

Jaz bi se s predhodnicama strinjala, če bi šlo za nekaj mesecev starega dojenčka, medtem ko pa 8-mesečnik pa že mora imeti red, se pravi da ve, kje se spi - v postelji in ne v vozičku. Saj tudi naš fantek pri 3., 4. mesecih ni zaspal drugje kot v vozičku, ampak potem sem ga pa začela navajati na posteljico in nama je kar hitro uspelo. 

donna22 -> RE: spanje po dnevi (29.9.2010 14:33:13)

IZVIRNO SPOROČILO: njamka

Dokler ti tako spi, se jaz sploh nebi trudila karkoli drugače.Pač furaj voziček. Pri enem letu ti sigurno ne bo spala 3x po 2 uri.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Bo sam še po kosilu spala. Uživaj dokler lahko. 

Tudi jaz sem takoj enako pomislila[sm=smiley36.gif] Mojo pri skoraj 15 mesecih komaj uspem spravit za kako urco spat, ne glede na to, kaj delam[sm=smiley29.gif]

janapan -> RE: spanje po dnevi (29.9.2010 20:30:28)

ma jaz sem imela podobno...podnevi sem tamalo ki je bla takrat stara od 0-3 uspavala na prsih ali z zibanjem in je spala kar na kavču 4x na dan po 45 min do 1 h enkrat pa do dve uri.....pri 4 mesecu pa sem ji začela uvajati red in sicer 3x na dan mi še vedno zaspi v vozičku ali pa npr ko jo dojim in spi spodaj v dnevnih prostorih ali vozičku, zaspi za cca 30 min do 1 ure, po kosilu pa jo obvezno dam spat v sobo in takrat spi od 2 - 3 ure. Enostavno sem ji dala jest, zatemnila prostor in jo uspavala, najprej je blo dolgotrajno zdej ko ima 5 mesecev pa ko prideva v sobo že ve in kar zaspi

Stran: [1]