Titty -> postopek hospitalizacije (4.8.2005 16:16:36)
|
OK, sedaj vidim,da me je le redkokatera razumela in me marsikatera obsojala, zato se morem ponovno oglasiti... Kot prvič mojega dojenčka še vedno dojim, in ga tudi še nameravam, zato ne jemljem kontr.tablet! Kot drugič sem vam napisala,da nimava rožnate situacije doma (služba, finance, nekončana šola, velika možnost brezposelnosti ko se vrnem na delo,nobenega varstva, mlada sva itd.) in se mi zdi bolj odgovorno,da najprej za to poskrbim, da bom lahko otrokom nudila boljše življenje... Kot tretjič VEM (!!!) da ni pravi forum za tako vprašanje,ki sem vam ga zastavila, zato sem se vam že takoj na začetku opravičila, a kljub temu sem želela slišati mnenje kako je s hospitalizacijo, saj me je bilo posega zelo zelo strah... Kot četrtič sem vam napisala,da je poseg uspel,ravno zaradi tega,ker si želim še enega otroka v prihodnosti in si nebi oprostila,da bi se sedaj kaj ponesrečilo...in hvalabogu se ni, zato so mi zdravniki rekli,da bi lahko zanosila čez 3 mesece,kar pomeni,da se mi bo maternica zelo lepo zacelila...to pa nikakor ne pomeni, da si čez 3 mesece želim zanositi!!!! ampak šele čez kako leto!!! Prosim preberite si še enkrat,in boste videle, da nisem napisala,da želim zanositi čez 3 mesece, a mi je bilo samo toplo pri srcu ob teh besedah, saj mi dajejo upanje za čez kako leto...zato sem jih podelila z vami (moja napaka priznam!)... Kot petič se nama je to tako čudno zgodilo,da vam ne znam razložiti (mojemu ni niti prišlo, niti sexala nisva do konca...skratka le sekunda cartanja in predsemenska tekočina verjetno...) in zato sem bila še toliko bolj iz sebe,ko sem videla pozitiven test, da sem takoj prišla sem pisat....opravičujem se vsem prizadetim zaradi te teme,a se na vas res ne bom več obrnila, to je bilo prvič in zadnjič... In še kot zadnjo točko želim vsem vam,da bi uspele priti do dojenčka, saj si ga vse zaslužite...držim pesti...lep pozdrav...:rozica:
|
|
|
|