Pikabu
|
Jaz ti inekcije ne priporočam. Potem si raje daj mireno, če ti jo bo G hotel takoj dati, eni je namreč ne dajo in počakajo, da pride prva M, eni jo pa dajejo že prej. Inekcija drži 3 mesece in če ti ne odgovarja in imaš zaradi nje težave, ne moreš nič narediti, moraš počakati, da minejo ti trije meseci, mireno ti pa lahko takMoj dajo ven, če ti ne ustreza. Jaz sem imela inekcijo in sem pokasirala vse možne stranske učinke, pojavili so se glavoboli, slabo počutje, nerazpoloženost, pa najprej sploh nisem vedela, zakaj je tako, potem sem pa ugotovila, da je zaradi inekcije. Pa hormonsko ravnovesje se mi je pomojem tudi čisto porušilo, krvavitve na 14, pa to ne malo, kar prava M. Zdaj je en mesec, kar naj bi že popustila, pa imam krvavitve še vedno na 14 dni, je rekel mož, da zna verjetno tudi do 3 mesece trajati, da se moje hormonsko ravnovesje postavi nazaj. Meni je res žal, da sem jo imela, pa prej nisem nič brala o tem, sem zaupala G, da ni kakšnih hujših stranskih učinkov, ko sem pa potem brala, kaj vse je lahko, sem bila pa čisto razočarana. Zdaj sem samo vesela, da so trije meseci mimo in upam, da se mi čim prej vse uredi nazaj. Aja, pa ti stranski učinki so se najhuje pojavili ravno ob krvavitvah.