Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: po pranju fleki ostanejo 28.9.2010 12:48:31
|
|
|
|
Freya88
|
Kis?:)
|
|
|
|
RE: po pranju fleki ostanejo 28.9.2010 12:49:59
|
|
|
|
Barbara_L
|
Imam enak problem, vanish odpove na celi črti. Kis je mišljeno dodati v pralni stroj ali prej namakati?
|
|
|
|
RE: po pranju fleki ostanejo 28.9.2010 12:51:03
|
|
|
|
urška
|
dr. beckmanns v spreju. super zadeva. odstrani vse sorte.
|
|
|
|
RE: po pranju fleki ostanejo 28.9.2010 13:20:32
|
|
|
|
zvezdica_1
|
varekina samo previdno z uporabo...
|
|
|
|
RE: po pranju fleki ostanejo 28.9.2010 13:44:24
|
|
|
|
Belen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freya88 Kis?:) kis ne pomaga.... ga dam zrawen kot "mehčalec" ...
|
|
RE: po pranju fleki ostanejo 28.9.2010 14:14:35
|
|
|
|
mateyka
|
meglio. še vse fleke razen enega čokolino bruhanja mi je odstranil. še rdečo barvo za lase s svetlih hlač, borovnice.. mislim, res vse živo spere. jaz našpricam direkt in obilno na flek, pomencam, pustim pol ure, flipnem nato direkt v stroj in operem normalno s praškom (2x dam spiranje) in gre vse dol.
< Sporočilo je popravil mateyka -- 28.9.2010 14:16:48 >
|
|
|
|
RE: po pranju fleki ostanejo 28.9.2010 14:22:39
|
|
|
|
Barbara_L
|
probam dans meglio-poročam.
|
|
|
|
RE: po pranju fleki ostanejo 28.9.2010 14:31:55
|
|
|
|
2.2.
|
vse gre stran samo če takoj uporabiš že naštete pripomočke. vem iz lastnih izkušenj z venišem ,kisom, megliotom....vse gre stran če takoj daš na madež...a kaj ko je otrok v vrtcu....potem pa zelo težko. no mogoče bi šlo z varekino res stran samo na vseh oblačilih jaz nebi poskušala.. tako da odgovora nimam... mogoče če ni preveč občutljivo odstraniš z kuhanjem na štedilniku -kot so včasih in postopek večkrat ponovit
|
|
|
|
RE: po pranju fleki ostanejo 28.9.2010 15:12:01
|
|
|
|
Hope2
|
Jaz še nikoli nisem flekov takoj namakala, špricala, pucala... četudi se doma zafleka, ker se mi enostavno ne da. Tak se vsi do sobote posušijo. Uporabim meglio in še en odstranjevalec flekov, oboje hkrati. Perem na 40, 60 ali 95, odvisno kak mi barve dopuščajo. Več ali manj gre vse vstran, redko, redko kateri flek ne gre in če prvič ne opere, še enkrat pošpricam in vržem v naslednji stroj. Samo v sušilca ne smem dat, ker potem pa se ornk zasuši in ni rešitve.
|
|
|
|
RE: po pranju fleki ostanejo 28.9.2010 18:29:21
|
|
|
|
ajataja
|
IZVIRNO SPOROČILO: 2.2. ... mogoče če ni preveč občutljivo odstraniš z kuhanjem na štedilniku -kot so včasih in postopek večkrat ponovit Ampak to pa res pomaga ,moja tašča je v španiji kupila vnukecom majčke in na žalost se jim je razlila sangrija doma jih je dvakrat oprala pa našpricala z vsemi mogočimi čistili pa ni šlo nič dol ker je seveda madež bil star nekaj dni pol je pa vrgla vse skup v lonec in rekla kar bo pač bo in dala kuhat na štedilnik in majčke so ble kot nove ni duha ne sluha o kaki sangriji
|
|
|
|
RE: po pranju fleki ostanejo 28.9.2010 19:09:23
|
|
|
|
Freya88
|
Pravijo, da za vsak madez obstaja drugo cistilo... ampak jaz sem se skoraj vse dobila stran s kisom..! Res da madezev ne puscam na cunjah vec dni, ampak jih porihtam se isti dan...! Tudi ce jih ne dam prat isti dan, jih vsaj namocim v kombinacijo vode in kisa...ter operem naslednji dan. Drugace pa imam kis v sprici, s katero naspricam madez, nekaj casa pustim...
|
|
|
|
RE: po pranju fleki ostanejo 28.9.2010 19:27:01
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Jaz še nikoli nisem flekov takoj namakala, špricala, pucala... četudi se doma zafleka, ker se mi enostavno ne da. Tak se vsi do sobote posušijo. Uporabim meglio.. jaz tud ne pucam takoj, kje mam pa čas
|
|
|
|
RE: po pranju fleki ostanejo 28.9.2010 21:02:36
|
|
|
|
birdy
|
Pa je tale meglio res tok dober? Pa kje se ga dobi, drugač mam ajax pa gre večinba ven ampak domača jabolka in domač grozdje pa ne Na koncu rešujem z varikino...
|
|
RE: po pranju fleki ostanejo 28.9.2010 21:18:14
|
|
|
|
Najaa
|
Meglio je zakon! Meni gre z njim vse dol, razen čokoladni sladoled tak da zdej tamale sam vanilijo jejo. Resno, od prej imam miljon enih čistil, ki so vsa za v kanto... meglio je pa res super.
|
|
|
|
RE: po pranju fleki ostanejo 28.9.2010 22:26:24
|
|
|
|
mateyka
|
Pa je tale meglio res tok dober? Pa kje se ga dobi ej,majo ga v vsakem mercatorju, pa tuš drogeriji - po moje povsod. je pa res, 2 dni nazaj sem gledala v polico s čistili v trgovini 2 minuti in ga ne najdem, sem mislila, da ga nimajo. grem naprej in se kasneje vrnem nazaj, ker ne morem verjet, da ga ne bi meli in po eni minuti buljenja v vsako flaško posebej - evo! direkt pred mano je bil, na polici ves čas IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Meglio je zakon! ouje!
< Sporočilo je popravil mateyka -- 28.9.2010 22:27:20 >
|
|
|
|
RE: po pranju fleki ostanejo 28.9.2010 23:41:21
|
|
|
|
zlatolaska
|
ja res, meglio je super, vse živo gre stran, no jaz kupujem v evrospinu dexal - enako je v spreju, enako rumene barve, enakega vonja in učinka - cena je pa mislim da okrog 1,5 EUR, ker meglio je če se prav spomnim skoraj 3 EUR
|
|
|
|
RE: po pranju fleki ostanejo 30.9.2010 22:39:11
|
|
|
|
birdy
|
Sam še to vprašam pol pa neham s tem Megliom težit... A ta sprej je univerzalen, tud za ne vem kaj vse? sem ga dons gledala v Tušu, pa je bil za vse živo.
|
|
RE: po pranju fleki ostanejo 30.9.2010 23:00:36
|
|
|
|
zvezdica_1
|
birdy o yes, za vse žvo je uporaben... še posebej se obnese pri madežih na ovratniku bele srajce... ampak za kaj bolj trdovratnega jaz raje kar varekino uporabim...imam 1 "velikega otroka", ki včasih ne ceni dovolj oblačil brez madežev... in me da na preizkušnjo
|
|
|
|
RE: po pranju fleki ostanejo 1.10.2010 7:16:29
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Sam še to vprašam pol pa neham s tem Megliom težit... A ta sprej je univerzalen, tud za ne vem kaj vse? sem ga dons gledala v Tušu, pa je bil za vse živo. ja, je. sej ti piše gor (textil, tla, kuhinjske površine, avtomobilski šmir..) npr. una zapečena mast na omaricah v kuhinji ki jo kdaj kje srečaš in bi jo mogu dol s špohtlom dajat, sam našpricaš, pustiš par minut in lahko samo lepo pobrišeš to svinjarijo dol
|
|
|
|
RE: po pranju fleki ostanejo 1.10.2010 8:13:17
|
|
|
|
masna
|
Jaz pa priporočam odstranjevalec madežev iz Lidla ( v spreju), je poceni in super učinkovit, mi je spravil dol že zelo zasuene madeže....
|
|
|
|
RE: po pranju fleki ostanejo 1.10.2010 13:49:31
|
|
|
|
Belen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: birdy Sam še to vprašam pol pa neham s tem Megliom težit... A ta sprej je univerzalen, tud za ne vem kaj vse? sem ga dons gledala v Tušu, pa je bil za vse živo. ja, je. sej ti piše gor (textil, tla, kuhinjske površine, avtomobilski šmir..) npr. una zapečena mast na omaricah v kuhinji ki jo kdaj kje srečaš in bi jo mogu dol s špohtlom dajat, sam našpricaš, pustiš par minut in lahko samo lepo pobrišeš to svinjarijo dol meni meglio (šla ga kupit) ni odstranil teh madežew od swežega sadja,ki sm spraševala.....
|
|
RE: po pranju fleki ostanejo 1.10.2010 14:04:22
|
|
|
|
MC09
|
ej, meni tudi ne , smešno mi je zato, ker vsem vse odstrani madeže, pri nas pa nič ne pomaga , očitno nam ni pomoči. Kaj pa če mamo pralni stroj pokvarjen?
|
|
|
|
RE: po pranju fleki ostanejo 1.10.2010 20:31:55
|
|
|
|
Belen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MC09 ej, meni tudi ne , smešno mi je zato, ker vsem vse odstrani madeže, pri nas pa nič ne pomaga , očitno nam ni pomoči. Kaj pa če mamo pralni stroj pokvarjen? mah ne werjamem, moj ima dobro leto in ne werjamem,da je stroj kriw...
|
|
RE: po pranju fleki ostanejo 1.10.2010 21:46:17
|
|
|
|
birdy
|
Ok, hvala za odgovore Bomo sprobal po 15tem k bo plača.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?