Buska
|
orala začet z eno konkretno dieto (tole z manj jej nekako ne funkcionira pri meni). IZVIRNO SPOROČILO: miška17 JAZ VAS BEREM IN SE PRIJEMAM ZA GLAVO. DIETA PRED NAČRTOVANO NOSEČNOSTJO. KAHLO KAJ NE VEŠ DA JE ODSVETOVANO 3 MESECE PRED NOSEČNOSJO HUJŠAT? POTEM 2 DNI OB SAMI VODI. BUŠKA KAJ NE MISLIŠ NA SVOJE ZDRAVJE? NI VSE V TELESNI LEPOTI. KAJ VAM RABI LEPOTA, ČE BOSTE ZGUBILE ZARADI NEZDRAVEGA HUJŠANJA ZDRAVJE. ZDRAVJA SE NE DA KUPITI. SO LJUDJE SUHI PA BI DALI VSE ZA ZDRAVJE. SO LJUDJE BOLJ MOČNI, KI SO TAKI KOT POSLEDICA RESNIH ZDRAVSTVENIH TEŽAV IN KAJ BI DALI, DA BI BILI TAKO KOT VE SUHE . ČUVAJTE SI ZDRAVJE IN HUJŠATE Z MANJ ŽRI,S PETIMI OBROKI DNEVNO, TELOVADBO, AEROBNIMI VAJAMI, ZBIRAJTE ZDRAVO PREHRANO, POPIJTE VEČ VODE, NE JEJTE PO 18 URI. JAZ TAKO HUJŠAM. GRE PO POLŽJE, AMPAK VEM DA JE TO HUJŠANJE REZ ZDRAVO HUJŠANJE. IN TUDI TO VEM DA JE TAKO HUJŠANJE EDINO RES USPEŠNO, DA NE PRIDE DO JOJO EFEKTA. miška17 ... vejretno se zgražaš ... preber si kakšne knjige o postu ali o preciscevanju telesa ... in povsod bos zasledila dobre ucinke na telo! ce delas z glavo, se pravi, da kontroliras zadevsno in se drzis nacel iz knjig, je vse zdravo ves, sama nisem imela nikoli tezav s kg ... ko pa sem zacela s hormonskimi terapijami, potem se konjskimi dozami za postopke ICSI, sem v roku 10 dneh pridobila tudi 8 kg ... in tako sem v letih, ko so me filali pridobila orgomno kilogramov ... lahko ti povem, da sem imela za novo leto ze 97 kg in po 23 dneh spikanja nisem pridelala niti 1 celice !!!!! pridobila pa cca 12 kg ... ... in potem, ko imas med postopki pavzo, se pravi, nisi na nobeni hormonski terapiji grejo kg lepo od sebe dol - sama nisem pristas ne vem, kaksnih diet - prehranjujem se zdravo, pirina moka, pirin kruh, polnozrnate stvari, divji riz .. itd.... same drage stvari, ki si jih marsikdo tezko privosci (tudi meni se zdi za 25 dag riz 7 € prevec, samo zdravje je na prvem mestu) in zakaj sem se odlocila za post z vodo - zato, ker sem dobila tecko in dobila napad sladkobe - pozrla sem vse, kar sem videla .... in zakaj post z vodo, zato, da sem se precistila ... .... s tem ne unicijem svojega zdravja... .... kot primer ti lahko dam iz knjige: ko je clovek bolan pije bolj ali manj caj tudi par dni ... in zato je to po tvojih besedah, citiram: POTEM 2 DNI OB SAMI VODI. BUŠKA KAJ NE MISLIŠ NA SVOJE ZDRAVJE? NI VSE V TELESNI LEPOTI. post oziroma preciscevanje telesa priporocajo 2x letno ... vzemi kako knjigo, pa bos ugotovila, da je zdravo ce pa potrebujes kaksne info, pa le vprasaj, ti lahko vse razlozim in se nekaj ti povem - pred nosecnostjo ni noben pogoj ali hujsas ali ne ... in tudi nima nobenega vpliva => saj, ce bi imelo, bi potem v Afriki ne bilo otrok ... tako, pa zenske zivijo v velikem pomanjkanju, skoz so lacne, so ''shirane'' in rojevajo iz leta v leto .... .... vazno je, da jes folno kislino, ki jo pri nas povdarjajo ... ceprav v Afriki je niti nimajo, pa so otroci BP ... s tem ne mislim kritizirat tvojo izjavo, ki so jo napisala ... samo obrazlozila sem dejstva, ki so podprta ..... .... pa ne rabis kricat na nas ... smo normalni ljudje, ki smo si zastavili neke cilje, in ce ves, da imas cilj, ki je doseglji, mu tudi sledis.. ... nekatere smo v zivljeno prevec dale cez, pa vemo, da cilj, ki ga imamo je uresnicljiv, pa ceprav samo preko znanstvene medicine ... in je hujsanje oz. prvotna oblika telesa pred vsemi terapijami tudi dosegljiva nazaj za nekaj mesecev, saj, ko si v novi terapiji, 1,2,3 pridrvijo kg, kljub zdravi prehrani ... ... malo preberi literaturo, pa mi javi, ali je tako, ali si spremenila mnenje ... bodi v cvetju in en lep soncen pozdravcek, Buska