Lepo pozdravljene (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

anajmad -> Lepo pozdravljene (30.7.2005 6:40:33)

Kva je zdej babbe,al sam spimo na tem forumu? Kaj je novga blo ta teden? Koliko je sotrpink z:modri:manj? Al pa vse veselo:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:na:morje:? Zgleda:zmeden2:.Seveda mi gremo v nove boje.Mojca zelo sem vesela zate,da se končno premika naprej.In res srčno upam,da bomo v začetku drugega leta slišal dobre novice.Ostale pa(sorry toliko vas je novih,da niti ne vem)vam pa želim,da čimprej izveste dobre novice,seveda z mano vred.Želim vam lep vikend,možgane dejte na off,ker drugače se vam bodo skisal od vročine:)-:)-:)-:)-:)-:)-in seveda veselo:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:,da bomo že čez kakšnih par dni veselo:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:za dobre novice:modri::roza::modri:.
en lp:morje:D.

LARIKA -> Lepo pozdravljene (30.7.2005 7:49:26)

ja novih nas je kar nekaj,ampak ni panike, verjetno še vsi spijo in še nobena ni zajadrala sem. Upam da aktivno delajo na bebikah,jaz namreč delam,... in upam da ne pride M

aljča -> Lepo pozdravljene (30.7.2005 11:05:40)

Anajmad kot vidim si pa za soboto prav zgodna.Jaz čujem dobro urico in ker sem naredila prvi teden v službi mi je danes poležavanje zelo pasalo.;)Dopust je prekratko minil tako, da bi sedaj zopet šla za 14 dni nekam kjer je voda in bučenje valov:morje:ampak to ni možno,ker imam še 14 dni službe potem pa akcija v prvi postopek IVF.:bravo::bravo::bravo:.
Tu gori je prav dopustniško,ker nas je nekaj malega ki spremlja forum,ostale pa so lepo na off nekje na luštnem:morje::)-;).Vsi si zaslužimo :morje:zato vsem želim ki so in ki še grejo lep dopust.Me pa ki vstrajamo tu gori in je dopust že za nami pa lep vikend in pa veliko pestk :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:za :modri::roza::modri::roza::modri::roza::modri::roza:.
Punce lepo se imejmo.Čao
L.p.Alja:metulj::metulj:

lena76 -> Lepo pozdravljene (30.7.2005 14:24:27)

hello,

ja nekatere uživajo na :morje: drugi pa uživamo v :sloncek::sloncek::sloncek: in veselo pričakujemo rezultate:modri::roza:...

no jaz sem že med tistimi, ki nestrpno čaka kaj bodo prinesli naslednji dnevi - naredila sem namreč dva testa izmed katerih je bil eden :modri: drugi pa ne!!!!!
čudno a ne??zato bom počakala še dan ali dva in naredila še enkrat.....do takrat pa:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

lep sončen pozdrav vsem skupaj iz štajerske

pa pa
lena

pa vsem skupaj :pujs::pujs::pujs::pujs:

Stran: [1]