mayalottie -> RE: Junijke 2011 (14.10.2010 19:29:56)
|
čestitke novim nosečkam!!! [sm=bravo.gif] Če ne pa se pridružujem tistim, ki jim je slabo! Tudi meni! Že preden sem naredila test mi je bilo dva dni neznansko slabo, slabost ne popušča. Kak dan malo manj, kasneje se ponovno vrne...Poteka čez cel dan...Kupila sem si že ingver, vendar ga še nisem naredila...metin čaj mi je malo pomagal..že dva dni imam probleme s hranjenjem...ves dan razmišljam o tem, kaj naj jem, pa mi gre ob vsem na bruhanje...hotela sem skuhati joto, pa mi je potem kar obrnilo, ko sem jo hotela skuhat...tako da sem vase zbasala en burek in upala, da ne bruham...a to je šlo najlažje dol...Pa mandarinčke, pa banane, niti kaj naj pijem ne vem....še on jogurtu mi je obrnilo...Ah...saj bo boljše...vsaj vem, da sem noseča:))) Pa še nekje sem prebrala eno smešno raziskavo, ki je za moje pojme kar nekaj, a se z njo tolažim:) Da imajo ženske, ki čutijo slabost, večji IQ...Hahaha, kakšne ugotovitve:) Če ne pa sem jaz povedala staršem takoj...Tudi nekaterim, najboljšim prijateljem...Jutri bom zaradi narave dela obvestila tudi delodajalca....Potem pa čakam na pregled 15.11, potem pa bom razglasila celemu svetu, saj bom že v 10.ali 11. tednu...Komaj čakam povedat vsem nončkam, saj vem, da v njihovo življenje posijal sončni žarek...Nekateri moji sodelavci so že ugotovili sami od sebe in se jim nisem zlagala... No, držte se nosečke moje!
|
|
|
|