|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2011
5.10.2010 8:11:51   
fluf
wiiii jutri gremo na prvi UZ pogledat :) juhuhuhu

(odgovor članu Chebellca)
Neposredna povezava do sporočila: 51
5.10.2010 8:51:16   
Anonimen
Živjo!

No tudi jaz sem naredila test in pokazala se je user posted image sicer šibka vendar je. Držim pesti za vse ostale, nam je tudi v drugo uspelo še prej kot smo načrtovali saj imamo doma 3 mesečno user posted image ampak je veselje nepopisno. Po mojih izračunih naj bi bil PDP 10.6.2011.

Srečno vsem.

No pa še eno kavico častim vsem za lepši dan user posted image

user posted image

(odgovor članu fluf)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
5.10.2010 9:59:17   
ančipomaranči
V katerem tednu ste dobile 1. pregled in UZ?

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 53
5.10.2010 10:42:06   
fluf
hm... težko rečem, odvisno kdaj je prišlo do oploditve... če računamo "po klasiki" v 7. tednu (moj rok naj bi bil maja), ampak ker imam neredne menstruacije in dooooolge cikle... je tole težko napovedat... bom povedala jutri kako nam kaže in kako daleč smo...

(odgovor članu ančipomaranči)
Neposredna povezava do sporočila: 54
5.10.2010 11:46:11   
mića
pozdravljene nove nosečkeuser posted image user posted image user posted image
ancipomaranči to je odvisno od vsake posebej in od ginekologa jaz mam ze v 6 tednu ker smo imeli tolk komplikacij prej paker smo po ivf imamo tako hitro drugaće pa ginekolgi ponavadi naročajo okoli 8 tedna
fluf ste se zivi kaj dogaja kaj novega kakšno je počutje mi smo še zmeri na bananahuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 55
5.10.2010 11:49:28   
Anonimen
Ja mene je v pri nosečnosti naročila mislim da v 9 tednu. Je pa res, če je nujno zaradi zdravstvenih težav te naročijo tudi prej, če pa je vse vredu pa enkrat okoli 9 tedna se mi zdi, ker se takrat že lepo vidi otroček in njegov srček.

Lep deževen dan vsem user posted image

(odgovor članu mića)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
5.10.2010 12:34:44   
fluf
mića: ja itak da smo živčni... zdej mamica to-be prepričuje svojo pikico, da nej da mir v službi, da mamici ne bo slabo :) doma bomo nekako preživeli. Čeprav mislim da bo sodelavcem kmalu kapnilo kaj pomenijo krekrji na moji mizi :(

mene je naročila kaj kmalu ker čakam na odstranitev pregrade in mislim da bom pogledala če je vse ok, pa mislim da bomo v roku 14 dni ponovili UZ, da se bo videl srček. Jutri ne pričakujem kaj preveč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
5.10.2010 13:05:56   
mića
fluf pustimo se presenetiti mogoče se bo pa ze slisalouser posted image   al pa kar dvauser posted image  kaj praviš
jutri ti želim cim lepši uz in da se vidi kar se morauser posted image  bomo stiskali pesti user posted image user posted image in navijali ti pa javi takoj ko opraviš koliko jih bouser posted image user posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 58
5.10.2010 13:10:13   
fluf
mića: za prvič bo dovolj eden... PROSIIIM :)

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 59
5.10.2010 13:30:41   
mića
user posted image user posted image user posted image  a mislišuser posted image user posted image
no jaz se se smejim v pondelk bo pa tud nam vročeuser posted image user posted image  ko gremo na pregled
upam da bo vse ok pa kakorkoli ze tud ce bosta dva bomo že nekak sam da bo okuser posted image
no pri nas ni ene hude slabosti vse normalno na momente sam kakor se je v nedelo zacelo je sedaj ok smo pa zelo utrujeni in razdrazljivi malo se smejemo malo nam gre na jok zgleda da to vse sodi zraven bo ze pa joške so se vednouser posted image  lahko bi še pozirala za kak casopisuser posted image user posted image        jih moj skoz gleda ampak prjet jih pa ne sme ker takoooooooooooo bolijo

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 60
5.10.2010 18:00:23   
mića
no kje pa ste vseuser posted image  a ste zaspane po vremenu sej je lh ta pravo za počivat nič lep dan se naprej user posted image

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 61
5.10.2010 20:52:21   
nadinne
Opa, že junijke na "delu" user posted image

Pozdravlja vas ena novemberka...ki že odšteva dneve počasi user posted image Sploh pa želim pozdravt Alno...čestitam ti da ti je ponovno uspelo in tokrat upam da dobiš najlepše poletno darilo user posted image

Vsem želim prijetno in zdravo nosečnost, čimmanj nosečniških "težavic" in zdrave user posted image

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 62
5.10.2010 22:31:46   
fluf
nadinne: a ne se prehitro obrne :) se ti zdi, da si včeraj zagledala + :) hihi... se mi je kar zdelo....

midva sva rekla, da bova če bo vse ok na NS počasi začela kupovati, saj nisva ravno premožna in si bova stroške porazdelila po mesecih... pa mal preuredila stanovanje, predvsem splanico, ki si jo bomo na začetku delili (bomo preuredili, da bo en del otroški). Bo pa treba večje stanovanje, ker bi ga rada dala čimprej v svojo sobo. nekak se mi zdi, da bo telih 9 mesecev prehitro okrog.

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 63
6.10.2010 8:50:51   
Anonimen
nadinne hvala za lepe želje! Vsake toliko časa pridem malo prebrat novemberke in sem zelo vesela, da se me še kakšna spomni! user posted image
Tudi jaz tebi (in vsem novemberkam) želim čudovite zadnje tedne in potem zdravega user posted image . Mene je zdaj moja osebna zdravnica že kar takoj (v ponedeljek) na bolniško poslala, pa mi je že malo dolgčas. No, bom pa faks medtem zaključila. user posted image

(odgovor članu nadinne)
  Neposredna povezava do sporočila: 64
6.10.2010 11:01:12   
Chebellca
Živjo user posted image !

Sem malo v skrbeh, danes zjutraj ko sem šla na wc sem opazila na papirju rjav sluzast izcedek...minile so 3 ure in zaenkrat se ni ponovil, mi je pa rekla gin. da če se bo naj takoj pridem na pregled. A je imela katera podobno izkušnjo? Sem kar precej prestrašenauser posted image upam da bo vse ok!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 65
6.10.2010 12:16:31   
mića
pozdravljene
chebellca po moje ni panike saj mamo nosečke skozi ene muhe in tezave z izcedki če pa bo še kaj pa pokliči ginekologinjo ce boš bolj mirna samo to se po moje se kaj čisti ker ni bilouser posted image  drugace pa ce bi kar koli bilo ti v tako zgodnji nosečnosti nimajo kaj pomagat tako sem jaz ponavadi dobila odgovor tako da ti jaz svetujem da cim vec počivaj pa bouser posted image
fluf kaj je zdej z vami mi čakamo obširno poročilouser posted image user posted image  in seveda navijamouser posted image user posted image za srckauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Chebellca)
Neposredna povezava do sporočila: 66
6.10.2010 12:31:40   
trepk
Chebellca po mojem ni nič hudega, boš vidla da bo vse vredu.
Ja fluf kako je kaj s teboj mi smo že nestrpniuser posted image

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 67
6.10.2010 13:22:24   
fluf
EVO MENE user posted image

najprej je rekla 7t pa še nekaj... no ko smo našli pikico (je bil namreč vaginalni UZ), pa je rekla, da je mlajša... nekej 5t in še nekaj... ampak mamo UZ čez 3 tedne spet, kjer bomo natančneje določili PDP. Lovimo zadnje dni maja, prve dni junija... bomo še videli, tko da me najdete v obeh temah user posted image

no ampak najbolj pomembno: user posted image user posted image user posted image AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA obema so stopile solzice v oči... komaj čakam naslednji UZ, da ga bolje slišimo (je še ful šibak, ampak JE!)... pikico mamooooooo

(odgovor članu trepk)
Neposredna povezava do sporočila: 68
6.10.2010 13:25:53   
mića
user posted image user posted image user posted image BRAVO FLUFuser posted image user posted image user posted image
joj kok sem vesela mi gre kar na jok od sreceuser posted image ta je pa za sreco mi pa še petkrat spat pa uz komaj čakam
upam da bomo tudi mi ze kaj videli

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 69
6.10.2010 13:26:53   
mića
ej fluf a je sel tvoj s tabo

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 70
6.10.2010 13:31:58   
fluf
Ni mel izbire user posted image itak da je šel zravn... tko da sva oba vidla pikico, pa slišala srčka user posted image ... vesela...

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 71
6.10.2010 13:51:36   
mića
pa je dr kej komplicirala k jaz sem slišala da je prvi uz vaginalni in da ne more it s tabo noter ceprav si jaz tud ful zelim da bi bil moj z nami na ta pomemben dan joj upam da bo nasa dr popustila pa ga bo pustila noteruser posted image  sej je fajn dr tko da res upam da bo popustilauser posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 72
6.10.2010 14:27:22   
trepk
čestitke flufuser posted image . Jaz tud že komaj čakam da mam uz in da vidim našo pikico user posted image . Ja pri nas tud ne vem ali lahko gre partner zraven not bomo vidliuser posted image . In kako ste kaj drugačeuser posted image

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 73
6.10.2010 14:43:25   
fluf
ej ne vem jest nism komplicirala... jaz sem ga kar s sabo odvlekla... pa je najprej hotla zunanju UZ pa se ni še nič videl... Pa je naredila vaginalnega in sva vidla najino pikico... k sva slišala srčka sm vidla tud moža kako so se mu zarosile oči...

(odgovor članu trepk)
Neposredna povezava do sporočila: 74
6.10.2010 14:50:26   
Chebellca
Fluf čestitkeee! So se tudi meni orosile oči, ker to je res nekaj najlepšega ko prvič slišiš bitje user posted image

Glede izcedka...zaenkrat se ni ponovil, me pa kr fajn boli v predelu trebuha...verjetno res ni nič kaj takega, samo sem malo panična ker pri hčerki nisem imela nobenih težav...

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?