fluf -> RE: Junijke 2011 (14.11.2010 11:36:37)
|
Mayalottie jest sm v 13t, pa mam že 3 različne datume :) zdej mam pa še NS, pa bomo vidl... ker na prvem pregledu je bil po velikosti 14 dni mlajši, na drugem pregledu pa 7 dni mlajši... sej je vseen, vsaj men. Sam ne vem kaj vas majo za strašit s tem, saj G ve če nimate točnih ciklov (moji so nekje med 30 in 75 dni, nekaj od njih umetni sporoženih)... tko da meni je itak rekla, da moj otrok ne bo po "standradih", kar je niti ni presenetilo... Karmen7 tudi sama sem se bala, da je prekmalu za nos. hlače, pol sm si pa v H&M kupila dvoje (btw, ne vem kakšna izbira je pri nas, v avstriji sem bila ful zadovoljna), in so mi še nekaj časa stale v omari... zdej jih ne zamenjam... itak mi ni nič več prav, ker ga očitno nosim spredaj, se mi tudi trebušček pošteno pozna, tako da težko skrivam. ena znanka je dobrih 14 dni pred mano, pa je šele sedaj ugotovila, da ji ni nič prav, baje ma trebuha pol manj ko jaz (to se pravi nič)... pa jaz že en teden nosim nos. hlače... lej ni ga čez komot... itak se ne vidi :) jaz dam samo malo daljši pulover gor, ker je na mojih hlačah nizek pas...
|
|
|
|