|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2011
13.11.2010 12:46:04   
matcar
Lepo bodite.Šibam v službo.Se zvečer kaj tipkamo,če bo katera tukaj.

Pa-pa!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 626
13.11.2010 12:47:03   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: ursia

Hej mayalottie mislim da po izračunu bi morala biti na pregled noseča 7 tednov in 5 dni, je pa res da ni rečeno da imamo ovulacijo čisto na sredini cikla, zato ponavadi nastanejo razlike, mislim pa da to gledajo glede na velikost pikice. Torej je verjetno, da si jo ti imela tri dni prej, sicer pa se še kasneje ko merijo dostikrat PDP spremeni. L.P in upam da nam čimprej mine čas do pregleda.
Podpis!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ursia)
Neposredna povezava do sporočila: 627
13.11.2010 12:48:26   
ursia
Hej aja ups nisem opazila, da si napisala zadnji dan m, šteje se od prvega dneva zadnje m, tak da je verjetno pravilen izračun. Imaš pa na netu cel kup nosečniških koledarčkov, ki ti izracunajo v katerem tednu si 

(odgovor članu ursia)
Neposredna povezava do sporočila: 628
13.11.2010 16:22:47   
mayalottie
hvala za odgovore:)))
Ja, saj bomo videli...po netu mi čisto drugače izračuna kot mi je ginekolog, verjetno imam res drugačno ovulacijo...Sam fora je, da je razlike 1 tedn in potem se vse spremeni...potem sem  tudi na nuhalno morda že malo prepozno naročena...ne vem, samo nesrtpna sem in komaj že čakam ta pregled! kjer bom povedala, da sem skoraj živčnega dobila, ker sem bila prepuščena na milost in nemilost sebi:)

Hahaa
ja, vse bo ok, uživajte lepo in pište čim več

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 629
13.11.2010 16:53:43   
lana_22
Ojla,

tudi za  mano je prvi pregled. Nič novega, g opravil le vaginalni pregled, mi dal nekaj napotkov in to je to.UZ bom imela v 10 tednu.
Tiste, ki že imate otroke, boste na NS peljale tudi otročke?
Nekatere ste spraševale s čim se mažemo. Jaz zdaj uporabljam araganovo olje, baje je zelo fajn. Mi je kolegica pravla, da baje odpravi tud stare strije. Jaz imam že tko suho kožo, tako da se moram z nečim mazat, pa naj bo tokrat araganovo olje. Čeprav pa najabolj verjamem teoriji, da je so strije odvisne od kože(elastičnsoti) in ne mavž.user posted image

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 630
13.11.2010 22:08:46   
ava_sa
Pozdravljene!

Sem nova na forumu in spadam nekako v vašo skupino . PDP imam 28.6.2011. Stara sem 27 let, zame je to prva user posted image . Prvi pregled sem imela v 7. tednu, naslednjega imam v 10. tednu.

Od nosečniških težav me matra le vrtoglavica, nizek pritisk in utrujenost. Na občutljive in povečane prsi sem se pa že navadla. user posted image

Se mi je pa v teh dneh pojavila težava: glivično vnetje. Upam, da bo (s pomočjo canestena) kmalu minilo in da ne povzroča resnejših zapletov.

Lep pozdrav!

(odgovor članu lana_22)
Neposredna povezava do sporočila: 631
   [Brisano sporočilo]
13.11.2010 22:13:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ava_sa)
  Neposredna povezava do sporočila: 632
   [Brisano sporočilo]
13.11.2010 22:14:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ava_sa)
  Neposredna povezava do sporočila: 633
   [Brisano sporočilo]
13.11.2010 22:21:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu andreja310)
  Neposredna povezava do sporočila: 634
13.11.2010 22:39:20   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: lana_22

Ojla,

tudi za  mano je prvi pregled. Nič novega, g opravil le vaginalni pregled, mi dal nekaj napotkov in to je to.UZ bom imela v 10 tednu.
Tiste, ki že imate otroke, boste na NS peljale tudi otročke?
Nekatere ste spraševale s čim se mažemo. Jaz zdaj uporabljam araganovo olje, baje je zelo fajn. Mi je kolegica pravla, da baje odpravi tud stare strije. Jaz imam že tko suho kožo, tako da se moram z nečim mazat, pa naj bo tokrat araganovo olje. Čeprav pa najabolj verjamem teoriji, da je so strije odvisne od kože(elastičnsoti) in ne mavž.user posted image

Se strinjam s tem.Glede na to,da sem že 3 nosečnosti dala skozi,imam ravno 2 striji,pa še to pri popku.Pa se nisem mazala nikoli z ničim.user posted image HB,jaz pravim.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu lana_22)
Neposredna povezava do sporočila: 635
13.11.2010 22:42:33   
matcar
Čer!
Jaz iz šihta,me križ boli,za znoret.Ja,vnetje imam jaz tudi in je to čisto normalno v prvem tromesečju,sem dala že skozi pri prejšnjih.Edino,moteče pa je zelo.
Nič,grem počasi proti postli.
Nočko!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 636
14.11.2010 8:55:20   
mayalottie
ja, sej vem, da se datumi spreminjajo...sam, da bo vse ok:) Potem pa kmalu lahko vsem razglasiva ...

Verjetno mislite Arganovo olje...Jaz ga imam občasno za obraz, saj naj bi bil krasen za kožo...No ja, jaz sicer ne opažam kake razlike, ga pa zlo hvalijo...Edino to je, ker je zelo drag, 30e za majhno stekleničko.....
Ne vem, če pomaga, potem  ni panike dat 30e...
Js razmišljam o eucerinovem olju, katerega vsi tako hvalijo...
Bomo videli..

Sem pa ponosno lastnica prvih nosečniških hlač! No, bolj trenirke, ker pametnih hlač nimajo...Majo pa v HMu kar veliko izbiro za nosečnice.

Lepo nedeljooo!

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 637
14.11.2010 10:13:27   
nini11
Pozdravljene nosečke!
Tole je moja prva nosečnost, pdp 6.6. user posted image
Prvi pregled sem imela 3.11., nuhalno imamo 25.11., naslednji pregled pa 8.12.
Zaenkrat nisem opazila nobenih posebnih težav (trkam!), samo malo več utrujenosti in nihanj razpoloženja.

Lepo nedeljo in uspešen teden vam želim!

podatki za seznam:
NINI11 / 29 / lJUBLJANA / 1 / 0

Neposredna povezava do sporočila: 638
14.11.2010 10:16:47   
karmen7
Jutro,

S temi datumi je cel križ, mene so v prvi nosečnosti pošteno prestrašili ravno zaradi datumov in neujemanja ploda. Bomo vidli kaj bo sedaj. Jaz imam kar Eucerinovo olje doma, sicer se še ne mažem z njim, se pa bom. Se pa strinjam da je vse odvisno od kože. Drugače pa tudi jaz pošteno razmišljam, če si naj grem kupiti kavbojke, ker me vse tišči. Ampak ne vem če bi blo full čudno, če bi imela že nosečniške hlače. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 639
14.11.2010 10:49:32   
mayalottie
pa saj se sploh ne vidi, da so nosečniške! ene sem si merila, ki so ful oprijete, samo trebušček imajo fraj, v njih sem zgledala boljše kot v normalnih ozkih hlačah! sam potem si jih nism kupla, ker imam raje udobne, širše hlače zaradi narave mojega dela.

Tko da jih kar nosi.
Kakšne so izkušnje z eucerinovim oljem?

lp

glede datuma me bega samo to, ker potem ne veš točno koliko časa si noseč..ampak verjetno je najbolje, da gledaš od zadnje menstruacije, pa je...??

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 640
14.11.2010 11:36:37   
fluf
Mayalottie jest sm v 13t, pa mam že 3 različne datume :) zdej mam pa še NS, pa bomo vidl... ker na prvem pregledu je bil po velikosti 14 dni mlajši, na drugem pregledu pa 7 dni mlajši...  sej je vseen, vsaj men. Sam ne vem kaj vas majo za strašit s tem, saj G ve če nimate točnih ciklov (moji so nekje med 30 in 75 dni, nekaj od njih umetni sporoženih)... tko da meni je itak rekla, da moj otrok ne bo po "standradih", kar je niti ni presenetilo...

Karmen7 tudi sama sem se bala, da je prekmalu za nos. hlače, pol sm si pa v H&M kupila dvoje (btw, ne vem kakšna izbira je pri nas, v avstriji sem bila ful zadovoljna), in so mi še nekaj časa stale v omari... zdej jih ne zamenjam... itak mi ni nič več prav, ker ga očitno nosim spredaj, se mi tudi trebušček pošteno pozna, tako da težko skrivam.
ena znanka je dobrih 14 dni pred mano, pa je šele sedaj ugotovila, da ji ni nič prav, baje ma trebuha pol manj ko jaz (to se pravi nič)... pa jaz že en teden nosim nos. hlače... lej ni ga čez komot... itak se ne vidi :) jaz dam samo malo daljši pulover gor, ker je na mojih hlačah nizek pas...

Neposredna povezava do sporočila: 641
14.11.2010 16:20:38   
lana_22
Ja, mislila sem arganovo olje, sem se zatipkala. Jaz sem dala 10 evrov, za malo stekleničko. Upam, da je originaluser posted image . Drugače pa je dobro tudi laneno olje.
Nosečniških hlač še ne nosim. Sicer so mi prav le ene hlačae:(, sem si kupla še ene običajne. Je pa res, da so nosečniške najbolj komot.
Mal sem že pozabila, od kdaj do kdaj naj bi se naredila NS. Mene je G naročil v deset_em tednu in takrat naj bi imela tud prvi UZ, potem pa so pred vrati prazniki in ne bi rada, da zamudim rok za NS.

< Sporočilo je popravil lana_22 -- 14.11.2010 16:21:48 >

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 642
14.11.2010 16:56:43   
fluf
jaz sem imela drugi UZ v 11t in sem se takrat tudi naročila pri njej za NS, ki jo imam pa sedaj v 13t...

(odgovor članu lana_22)
Neposredna povezava do sporočila: 643
14.11.2010 19:41:45   
nini11
Ja, NS naj bi se naredilo med 11. in 14. tednom. Več pa npr. tukaj.

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 644
15.11.2010 10:20:41   
viktory
Zdravo punce!

danes sem dala kri (toksoplazma in ostalo). Drug teden imam tretji pregled. Danes je točno 9. tednov nosečnosti. Pri prvem pregledu se ni videl plod in je rekla da je verjetno ovulacija teden dni zamujala. Po dveh tednih na naslednjem pregledu se je pa že videl in tud srček je bil. Drug teden se boma zmenile glede nuhalne, zato me zanima če katera ve ali je res, če imaš rok poroda ko si star 35 let, da je nuhalna brezplačna. Jaz sem namreč star 34 let ampak ko imam rok bom že 35. let. Drugače se vredu počutim. Slabosti ni. Se mi pa vrti v glavi in pritisk mam nizek. Apetita sploh nimam tako da se moram kar prisilit, da kaj pojem. Jem kot ptička, večkrat po mal. Otrokom sma tud povedala in sta ful vesela, imata že imena. Starši in bližnji tud že vejo, se pa novica zdaj prek otrok, ki ne moreta nič zadržat v sebi hitro širi naprej.
Pa da še pohvalim seznam, res je super pa tud velik nas je.
Če pa katera ve glede nuhalne bi ji bila res hvaležna za odgovor.

Lp

(odgovor članu nini11)
Neposredna povezava do sporočila: 645
15.11.2010 15:31:08   
ursia
Hej punce mene pa zanima kdaj ste povedale staršem pa ostalim za nosečnost, pa na kak način?

(odgovor članu viktory)
Neposredna povezava do sporočila: 646
15.11.2010 16:30:26   
sovila
Mene so začeli kar spraševati kaj mi je, da se mi nekaj vidi v očeh user posted image in potem nisem mogla, da ne bi povedala. Verjetno žarim user posted image

Sva povedala kar hitro. Zdaj pa sem v 11. tednu.

(odgovor članu ursia)
Neposredna povezava do sporočila: 647
15.11.2010 16:34:52   
mayalottie
zdravo sonosečke, jaz pa sem bila danes na težko pričakovanem pregledu!!! Jupi!!! vse je v redu, noseča sem 11 tednov in 1 dan.Hura! Vse je ok. DPD ostaja enak, 6.6. Dala sem kri in vse...

Jupi! Zdaj bom počasi povedala kr vsem...Najprej starim staršem, nato prijateljem, ki še ne vedo, nato pa še drugim ( po nuhalni, katero moram probat prestavit...Ginekolog je rekel, da je 1.12.malo prekasno...rekel je tudi, da mu ni všeč, da so me na prvi pregled naročile šele tako pozno..).

Jaz sem danes happy:))))))))))

Happy tudi za vas, srečke nosečke!!!

PS: Imam pa strašen glavobol že drugi dan..Ima še katera?

(odgovor članu sovila)
Neposredna povezava do sporočila: 648
15.11.2010 16:38:28   
sovila
čestitke mayalottie
to pa je vesel dan user posted image user posted image

glavobolov pa nimam...

Neposredna povezava do sporočila: 649
   [Brisano sporočilo]
15.11.2010 16:39:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......