Tiara123 -> RE: Junijke 2011 (21.3.2011 8:56:56)
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: Mihelinka Aha, na CSD se da vloga....najkasneje 60 dni po rojstvu...kaj pa najhiotreje? No, sej ni panike, mi bodo na CSD povedali [sm=smiley1.gif] Hvala ti hruška [sm=smiley20.gif] šele ko ti G da nek papirček oz potrdilo kdaj imas uraden pdp..s tistim potrdilom urejaš potem en kup stvri...morš ga nest tud delodajalcu za porodniško... Po 'novem' - ko sem šla prvič rodit, mi G ni dal več tega papirčka, je rekel, da zdaj grem kar z materinsko na CSD in da velja tisti datum ki je napisan za PDP. Tako da možno, da ga ne boste dobile in imejte v mislih, da greste 60 dni prej. A mogoče katera ve link do seznama občin, koliko dajo € ob rojstvu otroka? Sem ga imela nekje shranjenga, pa ga ne najdem več. Lj da samo ogroženim družinam. Nekatere občine pa so kar lepo radodarne. HD, še odgovor glede Maxi Cosi - v prvo res nismo bili zadovoljni, kar je čist možno da je posledica 'čudnih' sedežev v našem avtu. Pupa je bla ful preveč pokonc in sem kdaj med vožnjo prav scagvala, ko sem ji z roko držala glavico, ker ji je skoz naprej lezla, ko je spala. Zato sem razmišljala, če ima Pebble to kaj boljše rešeno. Bi pa v vsakem primeru kupla preko kake tuje spletne trgovine, odvisno, kje bi našla najcenejšo. Pa punca počivaj!!!! Sej vem, lažje rečt ko nardit, ampak rjav izcedek je opozorilo, da si pretiravala, zato zdaj ne mrdaj par dni!
|
|
|
|