LunaSonce
|
Pozdrav vsem, še posebej pa čestitke K_a_t_j_i za malega Jureta! Da bi pridno rasel in bi šli čim prej domov! V petek sva bila na 3D/4D in naš škrat še vedno ostaja nerazkrit! Sva bla noter 45 minut in po vseh mojih miganjih z boki, pa obračanjem na levi in desni bok, počepih...ni zaleglo in se je čmrl kar skrival. Pred obrazkom so ble rokice, ena nogica je šla v usta, pa še popkovina...tko, da spola ne vemo, očitno pa bomo imeli akrobata. V glavnem OK, bo pa presenečenje...važno, da je vse v redu - je pregledala srčke, možgane, trebušno votlino, organe...vse je v najlepšem redu in smo težki že 1kg, dolžina pa se ni dala izmerit zaradi vseh akrobacij! No, ma sej važno, da vse štima, ne?! Črta se meni tudi še ni pojavila, imam pa še kar majhen trebuh. Nekateri, ki so me še pred kratkim videli, niso niti opazili, da sem noseča... pa manjkajo le še 3je meseci do konca!!! A še tolko, da se pridobi proti koncu??!!! Jst sm na +6,5 kg (v 26t 5d) in se mi zdi to res dosti... Ja, je pa res, da bo otroček sedaj pridobival skori 1kg na mesec, se pravi, da morajo kilogrami nekako it gor - logično! V petek sva šla vsa navdušena v Babycenter, da opraviva prvi ''mali'' nakup (jst tko pravim tem manjšim stvarem - dudice, oblekice, pleničke, ...) in se nama je zataknilo že pri izbiri dude! Sej vem, da ni nobene znanosti, ampak pr vseh teh znamkah in različnih vrstah me je kar minilo. Tako sm si sprintala seznam (ki sm ga dobila na tem forumu) in ga dala eni prijateljici s prošnjo, da mi ona obkljuka potrebne in črta nepotrebne stvari in doda iz prve roke, kar se še rabi. Imam pa namen nakupiti res najbolj nujno in potem sproti dokupiti, kar bi potrebovali... Sej ne morem že vnaprej vedeti, kaj bo našemu otročku pašalo in kaj ne. S šolo za starše sva zaključila in se mi zdi, da sva zvedla kar neki (predvsem praktičnih) stvari...koliko se bo pa to dalo prenest v prakso, bomo videli poleti
|