Katero mleko pri refluksu? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dojenje in dodajanje

Sporočilo

Sanija13 -> Katero mleko pri refluksu? (27.9.2010 10:24:55)

Imam 3 mesečno hčerko. Že skoraj od rojstva sva na Novolacu, zdaj pa mi ga je začela zavračati. Pediatrinja pravi, da bi lahko bil refluks, da jo peče pri hranjenju in da zato noče piti. Mi je svetovala, da naj poskusim s formulo AR (vem, da je to za dojenčke s polivanjem, ne pa tudi za refluks).
Katero mleko ste ve uporabljale pri refluksu? Hvala,lp

soni -> RE: Katero mleko pri refluksu? (27.9.2010 10:46:36)

Saj polivanje je povezano z refluksom, tudi nam so na pediatrični svetovali ar formulo in je veliko bolje, sedaj ko pa že uvajava gosto hrano, pa je še bolje.

Sanija13 -> RE: Katero mleko pri refluksu? (27.9.2010 11:05:52)

Soni,

ali je tvoj otrok tudi polival?Moja namreč sploh ne poliva, samo P mi je rekla, da bi lahko imela refluks (da jo peče pri pitju), ker pač zavrača hrano in
da naj poskusim z AR.
Vem da je Aptamil AR, ali še obstaja katero drugo mleko razen Aptamila?

Katy78 -> RE: Katero mleko pri refluksu? (27.9.2010 11:11:34)

Kolikor vem, ni nujno da dojenček poliva da ima diagnozo refluks. Nekaterim se mleko samo dvigne npr. do požiralnika in jih tam kislina draži ali pa jim gre celo v nosek.

Naš je tudi veliko polival, deloma tudi zato, ker je bil požerušček. Tudi novalac ima AR formulo.

m_o_i -> RE: Katero mleko pri refluksu? (27.9.2010 12:13:11)

zgosti ji to formulo, ki jo ze uporabljas, z rizevo kasico-cajna zlicka na 100 ml (Hippove daj samo eno tretjino, ker je full gosta).

preverjeno pomaga!

rožica2 -> RE: Katero mleko pri refluksu? (27.9.2010 13:28:57)

mi smo uporabljali aptamil AR

Hope2 -> RE: Katero mleko pri refluksu? (27.9.2010 13:31:47)

Aptamil AR ga je zapiral in napenjal. Novalac AR je bil super. Če sta do zdaj bile ne novalacu, potem nadaljuj, kupi le AR formulo

Stran: [1]