Do kdaj brez vzglavnika (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

ksenija. -> Do kdaj brez vzglavnika (29.7.2005 23:12:12)

Zanima me do kdaj so vaši dojenčki spali brez vzglavnika? Mi še sedaj ne dajemo nič pod glavico.

Anonimen -> Do kdaj brez vzglavnika (29.7.2005 23:15:49)

Jaz sem Tiborju dala enega kakšna dva tedna nazaj, star je pa slabe tri leta in pol. Tibor, mislim, ne vzglavnik. In sicer sem ga kupila v Mercatorju, takega čisto nizkega. Siocer sem to res naredila čisto brez veze, ker mu ni nič manjkalo brez, ampak se mi je nekako bolj "človeško" zdelo, če spi z vzglavnikom.:) In glej ga zlomka, sploh ni protestiral, kar v redu je bilo. Ja, res nas presenečajo teli naši otroci, iz dneva v dan kaj novega.:)

Anonimen -> Do kdaj brez vzglavnika (29.7.2005 23:20:24)

Naš ga ima že precej časa, odkar se guzi po najini postelji, torej od enega leta naprej.

dix -> Do kdaj brez vzglavnika (29.7.2005 23:31:46)

Naš je bil vsake toliko prehlajen in sem mmu morala nekako dvignit glavo, pa sem mu naredila tako kot da bi spal na hribu, celi je bil dvignjen. Pol se je tak navadil in je zaspal na vzglavniku, ponoči pa itak zlezel dol. Zdaj pa že spi v vsemogočnih pozah :)-

neja -> Do kdaj brez vzglavnika (29.7.2005 23:42:01)

Naša ga ima samo takrat, ko se guzi zraven naju, drugače je brez. sicer ima enega čisto tankega v svoji posteljci, ampak ga vedno izrine vstran.

Sicer pa vzglavnika baje niti odrasli ne bi potrebovali, tako da jo pusti, kakor dolgo ji bo tako pasalo:)

LP:)

Stran: [1]