Katy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: kalbo IZVIRNO SPOROČILO: Katy78 No evo, takole nekako bi bilo pri nas, če bi ga dala na ohlajanje npr. v kopalnico. Vrata od stroja bi bila ziher odlomljena ker bi se nanje obešal, programator tudi ne vem če bi preživel, ker ga je tko fajn vrtet, vprašanje, če bi ostal suh, ker bi ziher zlezel v tuš kabino in odprl vodo. Po školjki bi tudi zagotovo šaril. V bistvu njega ni varno samega zapreti v kateri koli prostor, povsod bi ušpičil kakšno bedarijo in kaj uničil. Maš našega malega doma? No, mi smo takole zverinco dobil kot tretjega. Zdaj ma 14 mesecev. Prime Labelo v roko, preden mu jo uspeš vzet je speštana. Žena mu da sladoled za polizat in v stotinki sekunde zgrabi kornet in ga razturi. Če ga pustiš v otroški sobi, je v deset_ih minutah takšno, kot znata starejša dva narest s še tremi prijatelji v dveh urah. No tuša nebi odprl, ker se ga boji, pipa v bideju je bolj zanimiva, čeprav zadnje čase ga tud tuš ne ustavi , pa je šlo zadnje orožje. Hvala bogu, da kljuke ne doseže, se pa bojim, da jo bo kmalu, ker je pogruntal uporabnost plastične pruičke, si jo prinese s sabo in stopi gor. kot da gledam našega falota... preden meni uspe ga dohitet in videt kaj ima v roki... je že prepozno. Pralnemu stroju je demontiral pokrov za filter, gumb za centrifugo. Preliže celo wc školjko in tisto obešanko notri. Ma ni da ni stvari ali prostora kjer nebi naredil ****rije. Tud mucin wc je nadvse priljubljeno skrivališče ... groza no bajto raztura v nulo čas posla. he he, pri nas je tudi enkrat šaril po WC školjki. Sem imela tisti gel, ki se na školjko prilepi in mi je enkrat skliznil v kopalnico, ravno dobro je takrat začel hoditi. Jaz pa potem voham kaj za vraga po stanovanju tako po limoni diši. No in je kar nekaj časa trajalo, preden sem poštekala - ko sem mulca povohala, so mu roke in cel obraz dišali/smrdeli po tistem gelu. Jaz ti lahko samo rečem, da vztrajaj in prepoveduj tisto, česar mu res ne dovoliš, kjer pa veš, da mu lahko malo popustiš, pa pač popusti. Popolnoma zatreti ga tudi ne moreš in mu vse po spisku prepovedat. Pri nas se že obrestuje, npr. predali v dn. sobi ga ful mikajo in sem ugotovila, da če mu dovolim, da jih odpre in pogleda vanje, da potem ga ne mikajo več tako, kot če mu težim še preden jih je sploh odprl. Pri vsakemu je kakšna finta, ki pali, verjetno pa res ne pali ista stvar pri dveh otrocih.
|